Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Άγρια κόντρα των κριτών - «Έκρηξη» παίκτριας εναντίον της Βίκυς Καγιά

Χαμός στο πλατό και... στο παρασκήνιο

30 Σεπτεμβρίου 2020 00:17
GNTM 3: Άγρια κόντρα των κριτών - «Έκρηξη» παίκτριας εναντίον της Βίκυς Καγιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το GNTM 3 είχε αρκετές στιγμές έντασης, στο πλαίσιο της κριτικής των πρώτων φωτογραφίσεων των παικτών, με τους κριτές να έχουν άγρια κόντρα με αφορμή μία φωτογραφία παίκτη, ενώ σε μια άλλη η Ρασέλ, που χρειάστηκε… ρετούς για να κρύβεται η κοιλιά της, «εξερράγη» εναντίον της Βίκυς Καγιά.

Όλη η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή την χθεσινή φωτογράφιση του Παναγιώτη. Ο Δημήτρης Σκουλός εξήγησε πως η πόζα του στο γυμνό ήταν αρκετά γυναικεία και η Βίκυ Καγιά του εξήγησε πως δε θε έπρεπε να είναι τόσο απόλυτος και πως η νέα γενιά είναι πιο απελευθερωμένη.

Η Ζενεβιέβ εξήγησε πως το μυστικό ήταν ότι ένας τόσο κλασικό άνδρας έκανε μία γυναικεία πόζα ενώ ο Δημήτρης Σκουλός παρέμεινε στην άποψή του.

«Βικάκι χαλάρωσε λίγο…»

Η Ρασέλ σχολίασε σήμερα στο GNTM 3 την φωτογράφιση της Ξένιας καθώς και το σχόλιο που έκανε η Βίκυ Καγιά για εκείνη, ξεκαθαρίζοντας πως καλό θα ήταν να χαλαρώσει λιγάκι καθώς η απόδοση της συμπαίκτριάς της τελικά δεν ήταν και τόσο καλή.

Η Βίκυ Καγιά αποθέωσε το plus size μοντέλο και η Ρασέλ δεν άφησε την κριτική της να πέσει κάτω.

Μεταξύ άλλων σχολίασε ότι η συμπαίκτριά της δεν είχε και τόσο καλό πρόσωπο στην φωτογραφία, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν την θεωρεί καλό plus size μοντέλο καθώς είναι αρκετό σφιχτό το σώμα της.

«Καλά Βικάκι χαλάρωσε λίγο, δεν ήταν και κάτι αμάν και τι, ειδικά στο γυμνό. Το ντυμένο της ήταν κακό. Όχι από εμένα», είπε χαρακτηριστικά η Ρασέλ.

GNTM 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Μεγάλη ανατροπή έγινε στο GNTM 3 για τον πρώτο παίκτη, που αποχώρησε, μετά από μια φωτογράφιση που είχε προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων με... όσα μας έδειξε.

Η Βίκυ Καγιά, μετά τη διαδικαδία της κριτικής πάνω στις φωτογραφίες, ντυμένες και γυμνές, των παικτών, ανακοίνωσε το ποιος δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Πρόκειται για την Χρύσα, η οποία κρίθηκε πως έπρεπε να φύγει. Η ίδια, βέβαια, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το γεγονός.

Αυτός είχε την καλύτερη φωτογραφία

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στους 20 παίκτες, τον διαγωνιζόμενο που κατάφερε να βγει νικητής της χθεσινής ιδιαίτερης δοκιμασίας με τη γυμνή φωτογράφιση. Ήταν ένας παίκτης που εντυπωσίασε τους κριτές και με το παραπάνω.

Οι δυο παίκτες που βγήκαν μπροστά ήταν ο Αιμιλιάνο και ο Ανδρέας ωστόσο την καλύτερη φωτογραφία την πήρε ο Αιμιλιάνο ο οποίος είχε μία φωτογραφία που σύμφωνα με τον Δημήτρη Σκουλό θα έμπαινε άνετα σε ανδρικό περιοδικό.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share