Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Ο λόγος για...

29 Σεπτεμβρίου 2020 23:35
GNTM 3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη ανατροπή έγινε στο GNTM 3 για τον πρώτο παίκτη, που αποχώρησε, μετά από μια φωτογράφιση που είχε προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων με... όσα μας έδειξε.

Η Βίκυ Καγιά, μετά τη διαδικαδία της κριτικής πάνω στις φωτογραφίες, ντυμένες και γυμνές, των παικτών, ανακοίνωσε το ποιος δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Πρόκειται για την Χρύσα, η οποία κρίθηκε πως έπρεπε να φύγει. Η ίδια, βέβαια, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το γεγονός.

Αυτός είχε την καλύτερη φωτογραφία

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στους 20 παίκτες, τον διαγωνιζόμενο που κατάφερε να βγει νικητής της χθεσινής ιδιαίτερης δοκιμασίας με τη γυμνή φωτογράφιση. Ήταν ένας παίκτης που εντυπωσίασε τους κριτές και με το παραπάνω.

Οι δυο παίκτες που βγήκαν μπροστά ήταν ο Αιμιλιάνο και ο Ανδρέας ωστόσο την καλύτερη φωτογραφία την πήρε ο Αιμιλιάνο ο οποίος είχε μία φωτογραφία που σύμφωνα με τον Δημήτρη Σκουλό θα έμπαινε άνετα σε ανδρικό περιοδικό.

GNTM 3: Άρχισαν… τα πειράγματα στις φωτογραφίσεις - Έκρυψαν την κοιλιά παίκτριας

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε την κριτική των φωτογραφιών που έβγαλαν χθες οι διαγωνιζόμενοι και η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία της Ρασέλ είχε υποστεί αρκετή επεξεργασία και ρετούς, καθώς δε δίστασαν να της κόψουν όλη την κοιλιά.

Η Ρασέλ έχει εντυπωσιακό σώμα ωστόσο φαίνεται πως ούτε αυτό είναι αρκετό και έτσι το τελικό αποτέλεσμα ήταν ρετουσαρισμένο.

Μπορείτε να το καταλάβετε κι εσείς από το στιγμιότυπο που τράβηξε χθες η κάμερα, στο επεισόδιο με την φωτογράφιση και από τη φωτογραφία που έδειξαν οι κριτές σήμερα στο πλατό, στην οποία μάλιστα έδωσαν εντυπωσιακά σχόλια.

Αυτό εδώ είναι το στιγμιότυπο από το χθεσινό επεισόδιο.

Και αυτή η σημερινή της φωτογραφία.

GNTM 3: Δείτε τα highlights από το χθεσινό 28/9 επεισόδιο

Τα όργανα μόλις άρχισαν στον 3ο κύκλο του GNTM από το χθεσινό 28/9 επεισόδιο και έχουμε όλα τα highlights. Η γυμνή φωτογράφιση που έπρεπε να βγάλουν εις πέρας έφερε κλάματα και ατυχήματα.

Πριν καλά καλά προλάβουν να μπουν οι παίκτες μέσα στο σπίτι τα όργανα άρχισαν, καθώς η Ρασέλ ξεκαθάρισε πως δε μπορεί πολύ πολύ να βρίσκεται μαζί με τα κορίτσια μέσα στο δωμάτιο διότι τη... δείτε τα highlights του GNTM 3 στο Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share