Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 3: «Κάγκελο» η Βίκυ Καγιά με παίκτη - «Ήθελε να μας δείξει τον…»

Απίστευτη ατάκα!

23 Σεπτεμβρίου 2020 01:11
GNTM 3: «Κάγκελο» η Βίκυ Καγιά με παίκτη - «Ήθελε να μας δείξει τον…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο χθεσινό επεισόδιο του νέου κύκλου του GNTM 3 στον οποίο για πρώτη φορά συμμετέχουν και αγόρια, είδαμε την πρώτη φάση του Bootcamp και το Id Catwalk. Σε μια δοκιμασία που ένας παίκτης κατέβασε το εσώρουχο του η αντίδραση της Βίκυς Καγιά ήταν συγκλονιστικη!

Στο σημερινό επεισόδιο, όσοι κατάφεραν να περάσουν από τη χθεσινή δοκιμασία, συνάντησαν τους κριτές προκειμένου να φωτογραφηθούν από τον Πάνο Γιαννακόπουλο και να διεκδικήσουν μια θέση στο σπίτι του GNTM.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους ωστόσο στην προσπάθειά του να φανεί πιο σέξι στον φακό κατέβασε αρκετά το μαγιό του αφήνοντας άφωνους τους κριτές και κάνοντας την Βίκυ Καγιά να ξεστομίσει μια απίστευτη ατάκα. Δείτε επίσης την απίστευτη ατάκα του Άγγελου Μπράτη σε διαγωνιζόμενο!

«Θέλει να μας δείξει τον Γουίλι του» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και κριτής του διαγωνισμού.

GNTM 3: Εκτός εαυτού με παίκτη η Ζενεβιέβ - «Πρόσεχε τι λες…»

Λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση του GNTM 3, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ρώτησε τους διαγωνιζόμενους αν είναι όλα εντάξει με τα μαγιό που φορούσαν. Ένας από αυτούς όμως, έκανε το… λάθος να παραπονεθεί.

«Με τα μαγιό κανένα πρόβλημα;», ρώτησε αρχικά η Ζενεβιέβ κι ένας διαγωνιζόμενος παραπονέθηκε για το μαγιό του: «Εμένα μου είναι λίγο στενό».

«Μια χαρά εγώ το βρίσκω. Παιδιά, νούμερο ένα κανόνας είναι ότι δεν σχολιάζουμε ποτέ το ρούχο. Το φοράμε και κάνουμε τη δουλειά», είπε ο Γιώργος Καράβας, ενώ η Ζενεβιέβ φανερά εκνευρισμένη πρόσθεσε: «Εντάξει; Να προσέχουμε τι λέμε μπροστά στους πελάτες».

«Όταν πρωτοφόρεσα το μαγιό μου, ένιωσα ότι από πίσω δεν έχω τίποτα. Και γύρισα και το είπα αυτό στη Ζενεβιέβ και το είπε λίγο για να με πικάρει, αλλά την αγαπώ», είπε ο διαγωνιζόμενος.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share