Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

GNTM 3: Έζησαν τον τρόμο οι κριτές - Διαγωνιζόμενη κόντεψε να πνιγεί

Τι συνέβη;

22 Σεπτεμβρίου 2020 23:16
GNTM 3: Έζησαν τον τρόμο οι κριτές - Διαγωνιζόμενη κόντεψε να πνιγεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για δεύτερη φορά, μετά την περίπτωση του Εμάνουελ, οι κριτές του GNTM 3 τρομοκρατήθηκαν με κοπέλα που μπήκε στην πισίνα για να ποζάρει πάνω στο φουσκωτό, με αφορμή την δοκιμασία που θα καθορίσει ποιοι θα μπουν μέσα στο σπίτι. Η κοπέλα όπως εξομολογήθηκε, είχε πάει να πνιγεί σε πισίνα σε μικρή ηλικία.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά αντικρίζοντας την κοπέλα θέλησε να την βοηθήσει και εκείνη και έτσι βούτηξε στην πισίνα για να την υποστηρίξει και να της δώσει κάποια tips.

Ο λόγος για την Παρασκευή, η οποία δυσκολεύτηκε πολύ στην δοκιμασία. Η ίδια, όπως και οι κριτές φοβήθηκαν με αποτέλεσμα να να επέμβει ο ναυαγοσώστης να την βοηθήσει.

GNTM 3: Μοναδική ατάκα του Άγγελου Μπράτη - Έξω φρενών με τον…

Στο χθεσινό επεισόδιο του νέου κύκλου του GNTM 3 στον οποίο για πρώτη φορά συμμετέχουν και αγόρια, είδαμε την πρώτη φάση του Bootcamp και το Id Catwalk. Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε τον Άγγελο Μπράτη να νευριάζει με έναν παίκτη!

Στο σημερινό επεισόδιο, όσοι κατάφεραν να περάσουν από τη χθεσινή δοκιμασία, συνάντησαν τους κριτές προκειμένου να φωτογραφηθούν από τον Πάνο Γιαννακόπουλο και να διεκδικήσουν μια θέση στο σπίτι του GNTM.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, ένας από τους διαγωνιζόμενους και συγκεκριμένα ο Μηνάς έδειχνε να ασχολείται πολύ με τα μαλλιά του πράγμα που όπως φαίνεται δεν άρεσε και πολύ στους κριτές που το φώναζαν να κάνει και άλλα πράγματα.

Κάποια στιγμή μάλιστα, ο Άγγελος Μπράτης του φώναξε, «Δεν είσαι αυτός ο άγριος γκόμενος που νομίζεις. Είσαι ένα λεπτό αγόρι. Χρησιμοποίησέ το».

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share