Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

GNTM 3: Μοναδική ατάκα του Άγγελου Μπράτη - Έξω φρενών με τον…

«Δεν είσαι αυτός ο άγριος γκόμενος...»

22 Σεπτεμβρίου 2020 22:55
GNTM 3: Μοναδική ατάκα του Άγγελου Μπράτη - Έξω φρενών με τον…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο χθεσινό επεισόδιο του νέου κύκλου του GNTM 3 στον οποίο για πρώτη φορά συμμετέχουν και αγόρια, είδαμε την πρώτη φάση του Bootcamp και το Id Catwalk. Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε τον Άγγελο Μπράτη να νευριάζει με έναν παίκτη!

Στο σημερινό επεισόδιο, όσοι κατάφεραν να περάσουν από τη χθεσινή δοκιμασία, συνάντησαν τους κριτές προκειμένου να φωτογραφηθούν από τον Πάνο Γιαννακόπουλο και να διεκδικήσουν μια θέση στο σπίτι του GNTM.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, ένας από τους διαγωνιζόμενους και συγκεκριμένα ο Μηνάς έδειχνε να ασχολείται πολύ με τα μαλλιά του πράγμα που όπως φαίνεται δεν άρεσε και πολύ στους κριτές που το φώναζαν να κάνει και άλλα πράγματα. Δείτε την ατάκα που έκανε την Ζενεβιέβ να κλάψει!

Κάποια στιγμή μάλιστα, ο Άγγελος Μπράτης του φώναξε, «Δεν είσαι αυτός ο άγριος γκόμενος που νομίζεις. Είσαι ένα λεπτό αγόρι. Χρησιμοποίησέ το».

GNTM 3: Στιγμές αγωνίας για τους κριτές - Διαγωνιζόμενος δεν ήξερε κολύμπι και…

Στην σημερινή δοκιμασία του Bootcamp στο GNTM 3, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν μέσα σε μια πισίνα, πάνω σε ένα φουσκωτό.

Μόνο που ένας διαγωνιζόμενος τρόμαξε τους κριτές πριν προλάβει να φτάσει στο φουσκωτό καθώς φάνηκε να μην ξέρει καλό κολύμπι!

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share