Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

GNTM 3: «Δάκρυα» για τη Ζενεβιέβ - Η απίθανη ατάκα της Βίκυς Καγιά που την τρέλανε

Απίστευτο σκηνικό!

22 Σεπτεμβρίου 2020 22:32
GNTM 3: «Δάκρυα» για τη Ζενεβιέβ - Η απίθανη ατάκα της Βίκυς Καγιά που την τρέλανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην σημερινή δοκιμασία του GNTM 3, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν μέσα στην πισίνα πάνω σε ένα φουσκωτό! Οι πόζες πολλές και οι κριτικές επίσης! Μια ατάκα όμως της Βίκυς Καγιά έκανε τη Ζεν να κλάψει απο τα γέλια!

Όταν λοιπόν ένας διαγωνιζόμενος ανέβηκε στο φουσκωτό και έβγαλε κάποιες φωτογραφίες, οι κριτές και συγκεκριμένα οι Ζεν σχολίαζαν τα δάχτυλα του παίκτη και σε μερικούς άρεσαν σε άλλους όχι, ενώ νωρίτερα υπήρξε αγωνία με διαγωνιζόμενο.

Η Βίκυ ήταν αυτή που που είπε μια ατάκα με την οποία η Ζεν δεν συγκράτησε τα γέλια της!

«Εμένα μου αρέσουν τα κ..δάχτυλα παιδιά!».

GNTM 3: Οι κριτές το αποφάσισαν - Αυτός πήρε το Golden Pass

Ξεκίνησε η δεύτερη φάση του Bootcamp στο GNTM 3 και οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν να ποζάρουν μέσα σε πισίνα σύμφωνα με τις υποδείξεις της Βίκυς Καγία και του Γιώργου Καράβα! Ακόμα έδωσαν το Golden Pass!

Σε ένα εντυπωσιακό τοπίο είδαμε την Βίκυ Καγιά να βρίσκεται πάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα μέσα σε μια πισίνα! Έτσι ενημερώθηκαν και οι διαγωνιζόμενοι τι θα είναι αυτό που τους περιμένει, ενώ ο αγαπημένος παίκτης βρίσκεται εκτός σπιτιού.

Στην συνέχεια έγινε η ανακοίνωση των κριτών για το golden pass, δηλαδή τον διαγωνιζόμενο που κατά την άποψη τους πρέπει να περάσει κατευθείαν στο σπίτι!

Ομόφωνα όλοι επέλεξαν τον Κωνσταντίνο Τσεντολίνη.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share