Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

GNTM 3: Οι κριτές το αποφάσισαν - Αυτός πήρε το Golden Pass

Ο λόγος για τον...

22 Σεπτεμβρίου 2020 21:52
GNTM 3: Οι κριτές το αποφάσισαν - Αυτός πήρε το Golden Pass
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεκίνησε η δεύτερη φάση του Bootcamp στο GNTM 3 και οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν να ποζάρουν μέσα σε πισίνα σύμφωνα με τις υποδείξεις της Βίκυς Καγία και του Γιώργου Καράβα! Ακόμα έδωσαν το Golden Pass!

Σε ένα εντυπωσιακό τοπίο είδαμε την Βίκυ Καγιά να βρίσκεται πάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα μέσα σε μια πισίνα! Έτσι ενημερώθηκαν και οι διαγωνιζόμενοι τι θα είναι αυτό που τους περιμένει, ενώ ο αγαπημένος παίκτης βρίσκεται εκτός σπιτιού.

Στην συνέχεια έγινε η ανακοίνωση των κριτών για το golden pass, δηλαδή τον διαγωνιζόμενο που κατά την άποψη τους πρέπει να περάσει κατευθείαν στο σπίτι!

Ομόφωνα όλοι επέλεξαν τον Κωνσταντίνο Τσεντολίνη.

GNTM 3 Highlights: Η εξομολόγηση της Βίκυς Καγιά, τα φαβορί που έφυγαν και ο οικοδόμος που τρέλανε τον Άγγελο Μπράτη

Aκόμα ένα επεισόδιο του GNTM 3 ολοκληρώθηκε και εμείς έχουμε συγκεντρώσει για εσάς όλα τα highlights. Η Βίκυ Καγιά έκανε μία εξομολόγηση για τη ζωή της στη Νέα Υόρκη, ο Άγγελος Μπράτης τρελάθηκε με έναν οικοδόμο και του έδωσε τη wild card του και οι κριτές αποφάσισαν να διώξουν από το παιχνίδι τα δύο μεγαλύτερα φαβορί.

GNTM 3: Ο οικοδόμος που "τρέλανε" τον Μπράτη και του έδωσε wild card!
Το GNTM 3 ξεκίνησε και χθες με τους διαγωνιζόμενους να περνάνε μπροστά από τους κριτές και να περιμένουν το πολυπόθητο "ναι" ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση! Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share