Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

GNTM 3: Τα «διάφανα» μάτια της 20χρονης Κατερίνας που εντυπωσίασαν αλλά... (Video)

Τα σχόλια των κριτών

21 Σεπτεμβρίου 2020 22:11
GNTM 3: Τα «διάφανα» μάτια της 20χρονης Κατερίνας που εντυπωσίασαν αλλά... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η 20χρονη Κατερίνα, με καταγωγή από την Ξάνθη, και τα εντυπωσιακά μάτια μπήκε, τη Δευτέρα (21/09), στις οντισιόν του «GNTM 3», και «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Επίσης, δείτε την οντισιόν του οικοδόμου Γιώργου που «θα κάνει τα μπετά να αναστενάξουν».

Ο Δημήτρης Σκουλός της είπε ότι έχει «διάφανα μάτια», αλλά εξέφρασε την αντίρρησή του για το ύψος της καθώς η 20χρονη είναι 1,72 μ. και η Βίκυ Καγιά τη χαρακτήρισε ως «light plus size μοντέλο».

Από την πλευρά του ο Άγγελος Μπράτης επεσήμανε ότι η υποψήφια δεν έχει στήθος, με τον Σκουλό να ψηφίζει αρνητικά και να μην της δίνει το «πράσινο φως» για την επόμενη φάση.

Ωστόσο, «ναι» ψήφισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, κάτι με το οποίο δεν ταυτίστηκε ούτε ο Μπράτης ούτε η Βίκυ Καγιά και έτσι η Κατερίνα αποκλείστηκε.

GNTM 3: Πρωταθλητής με ιστορική ομάδα ο... γυπαετός μπασκετμπολίστας

Το GNTM 3 αναδεικνύει ανδρικά μοντέλα, που προκαλούν εντυπώσεις, και ένας εξ αυτών είναι ο Δημοσθένης Τζουμάνης, ο οποίος μάλιστα είναι μπασκετμπολίστας και πρωταθλητής με ιστορική ελληνική ομάδα.

Ο 29χρονος, ύψους 1.88 άνδρας, που έκανε τους κριτές, αλλά και την Άννα Μαρία Ηλιάδη να γελάσουν... μέχρι δακρύων με το «γύπινγκ», αλλά και να χαρακτηρίσουν αρχαιοελληνική την ομορφιά του, έχει διαπρέψει τα τελευταία χρόνια στο άθλημα και, τώρα, είναι έτοιμος να πετύχει και στο μόντελινγκ.

Ο Τζουμάνης αγωνιζόταν τη σεζόν 2018-2019 στο σπουδαίο Πανελλήνιο, βοηθώντας την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη ιστορικά στιγμή, καθώς από εκεί που πριν από λίγα χρόνια είχε βρεθεί σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Eurocup), τώρα έχει πέσει στις τοπικές κατηγορίες της ΕΣΚΑ.

Το 2019, λοιπόν, η ομάδα ανέβηκε από τη Δ' ΕΣΚΑ στη Γ' ΕΣΚΑ και η πορεία της είναι διαρκώς ανοδική, αφού την τελευταία χρονιά πήρε την άνοδο και για τη Β' ΕΣΚΑ.

Ο Τζουμάνης, νωρίτερα, έχει αγωνιστεί και στη Ρόδο με την φανέλα του Διαγόρα, καθώς και σε άλλες, ερασιτεχνικές λίγκες. Το αν θα σηκώσει... κούπα και στο GNTM, που έφερε διπλή ευτυχία στη Βίκυ Καγιά, μένει να φανεί...

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share