Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTN 3: Η 19χρονη που πήγε δεύτερη φορά στις οντισιόν και πήρε wild card

Κέρδισε με την επιμονή της!

15 Σεπτεμβρίου 2020 23:22
GNTN 3: Η 19χρονη που πήγε δεύτερη φορά στις οντισιόν και πήρε wild card

Κι όμως στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, μία παίκτρια δεν εντυπωσίασε τους περισσότερους από τους κριτές, κατάφερε ωστόσο να κάνει την ανατροπή, να πάρει την Wild Card της Βίκυς Καγιά και να εξασφαλίσει το εισιτήριό της για το Bootcamp.

H Φαίη είναι 19 ετών και είχε ξαναπάει στις audition του GNTM το 2018, όμως δεν είχε περάσει επειδή ήταν ανήλικη, οπότε φέτος δεν είχε σκοπό να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία.

Το ιδιαίτερο look της δεν μαγνήτισε τους κριτές και έτσι πήρε "όχι" από τον Άγγελο Μπράτη και από τη Ζενεβιέβ. Μόλις συνειδητοποίησε πως κόπηκε προσπάθησε να κερδίσει την κάρτα της Βίκυς Καγιά και το πέτυχε! Νωρίτερα, ένας μπασκετμπολίστας δίδαξε την τέχνη του.. "γύπινγκ", δείτε εδώ την οντισιόν του.

Δείτε την οντισιόν της Φαίης:

GNTM 3: H 19χρονη με τα γονίδια μοντέλου που τρέλανε τους κριτές

Μπαίνοντας στο πλατό και την πασαρέλα του GNTM έκανε τους κριτές να "παγώσουν" με το αφοπλιστικό της περπάτημα και την ασύγκριτη ομορφιά της.

Ο λόγος για τη 19χρονη Μαριαγάπη που όπως φαίνεται έχει το modeling στο DNA της μιας και η μαμά της εργαζόταν ως μοντέλο στα 90s.

Οι βλέψεις της νεαρής καλλονής είναι για τον τελικό και οι κριτές συμφώνησαν πως σίγουρα έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της. Οι κριτές την επιβράβευσαν με τέσσερα "ναι", όπως ακριβώς έκαναν και εχθές με τον 18χρονο Κωνσταντίνο και πέρασε στην επόμενη φάση.

Δείτε την οντισιόν της Μαριαγάπης:

GNTM 3: Από το trailer του «Big Brother» στις audition του διαγωνισμού μόδας

Ο νεαρός Ερμής εμφανίστηκε στις audition του GNTM για να κάνει καριέρα στον χώρο της μόδας ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως «commercial model». Επίσης, άρωμα νεανικότητας έφερε, τη Δευτέρα (14/09), στο «GNTM 3» ο 18χρονος Κωνσταντίνος και εντυπωσίασε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ο Γιώργος Κάραβας, στην πρώτη επαφή που είχε με τον υποψήφιο του τόνισε πως το ύψος του δεν θα τον βοηθήσει ιδιαίτερα.

Στη συνέχεια, ο νεαρός, που έχει αλλάξει το όνομα του σε Ερμής, ενώ πριν λεγόταν Νικόλας, εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του GNTM οι οποίοι ήταν σίγουροι πως κάπου τον έχουν δει ξανά.

Πού τον είχαν δει; Στο διαφημιστικό του φετινού «Big Brother». «Με έχετε δει στο τρέιλερ ενός ριάλιτι. Που κρατούσα έναν άγριο μπούφο. Είμαι αυτό το παιδάκι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ερμής Καραγιάννης.

Όταν οι κριτές αντίκρισαν τον Ερμή με μαγιό του εξήγησαν πως δεν ήταν ιδιαίτερα προετοιμασμένος για τις auditions.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share