Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Αυτός είναι ο κούκλος Ηρακλής που έχει κάνει το Τwitter να παραληρεί

Τι αποφάσισε η κριτική επιτροπή;

9 Σεπτεμβρίου 2020 00:26
GNTM 3: Αυτός είναι ο κούκλος Ηρακλής που έχει κάνει το Τwitter να παραληρεί

Μόλις 20 ετών, ο Ηρακλής με καταγωγή από την Αφρική και τη Ρωσία έχει τη στόφα του μοντέλου, όπως παρατήρησε πριν την audition του GNTM 3 ο Γιώργος Καράβας. Τα μάτια, η επιδερμίδα και το περπάτημα του νεαρού άντρα άρεσαν πολύ στους κριτές, όπως και η εμφάνισή του με μαγιό.

Από το τρέιλερ κιόλας ο Ηρακλής έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στο κοινό, κυρίως το γυναικείο και κατάφερα να κάνει το Twitter να παραληρεί.

Ο 20χρονος μιγάς, μίλησε για την καταγωγή του, αλλά και την παιδική του ηλικία και τους συγκίνησε όλους. Όλοι ενθουσιάστηκαν με τα όσα είπε, ωστόσο η ομορφιά του και ο χαρακτήρας τους , ήταν εκείνα που τους έπεισαν να τον περάσουν στην επόμενη φάση.

Να σημειώσουμε πως στο τέλος η Βίκυ Καγιά είπε πως συγκινήθηκε με τα όσα είπε ο Ηρακλής, αφού την άγγιξαν. Με την ιστορία της «λύγισε» τους κριτές και η Ουκρανή διαγωνιζόμενη.

Δείτε την οντισιόν του κούκλου Ηρακλή:

GNTM 3: Η οντισιόν της Στέλλας και του Γιάννη που δίχασε την κριτική επιτροπή

Μια απίστευτη ανατροπή είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3. Ένα ζευγάρι περπάτησε στην πασαρέλα των κριτών, ωστόσο την κοπέλα την έκοψαν. Βέβαια, ο Σκουλός τους επιφύλασσε μια έκπληξη.

Όλα ξεκίνησαν από τον Γιώργο Καράβα. Η Στέλλα πήγε για τις πρώτες λήψεις της και μίλησε για τον σύντροφό της από τον οποίο συνοδευόταν. Όταν τον είδε ο coach, τρελάθηκε και του είπε να μπει να διαγωνιστεί και εκείνος γιατί το έχει.

Και έτσι και έγινε, αφού οι κριτές τον πέρασαν με 4 «ναι». Ωστόσο, η Στέλλα κόπηκε.

Όταν βγήκαν όμως έξω, ο Δημήτρη Σκουλός τους κάλεσε και πάλι μέσα και της έδωσε wild card. Δείτε ωστόσο και την τσιγγάνα που ξετρέλανε τους κριτές με την ομορφιά της, αφού μοιάζει με την Μουλάν.

Δείτε την οντισιόν του Γιάννη και της Στέλλας:

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share