Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Η οντισιόν της 18χρονης τσιγγάνας που τρέλανε τους κριτές

Τι αποφάσισαν;

8 Σεπτεμβρίου 2020 23:08
GNTM 3: Η οντισιόν της 18χρονης τσιγγάνας που τρέλανε τους κριτές

Μπαίνοντας στην audition του GNTM έκανε τη Βίκυ Καγιά να αναφωνήσει «Wow!». Ο λόγος για τη 18χρονη Παρασκευή από την Πάτρα που με την τσιγγάνική της καταγωγή άφησε του κριτές με το στόμα ανοικτό.

Με το που περπάτησε μπροστά τους και στάθηκε για να την δουν, τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό, καθώς είναι πανέμορφη

Η ίδια όπως εξομολογήθηκε «Έχω περάσει δύσκολα λόγω της καταγωγής μου. Μεγαλώνοντας το ξεπέρασα αυτό. Δεν ντρέπομαι γι΄αυτό που είμαι, ούτε που είμαι τσιγγάνα. Θέλω να στείλω το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να μην ντρέπονται γι΄αυτό που είναι. Το ίδιο και στις τσιγγάνες. Και να μην ντρέπονται ούτε για το σώμα τους. Κάθε γυναίκα είναι μοναδική» και «λύγισε» με αποτέλεσμα να δακρύσει.

Όπως ήταν λογικό, η 18χρονη πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι», ενώ πριν λίγο με 4 "ναι" είχε περάσει και ο Παναγιώτης, δείτε εδώ την οντισιόν του.

Δείτε εδώ την οντισιόν της όμορφης τσιγγάνας:

GNTM 3: Το μοντέλο που εντυπωσίασε τους πάντες και η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Σκουλό

Το GNTM 3 έκανε πρεμιέρα εχθές και όπως ήταν αναμενόμενο τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά από τους χρήστες του Twitter που δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο, δείτε εδώ τα κορυφαία posts.

Ο πρώτος διαγωνιζόμενος που περπάτησε στην πασαρέλα του GNTM 3 μας είχε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως ο Δημήτρης Σκουλός τον είχε «κόψει» από δουλειά.

Αρχικά είχε πολύ άγχος για το τι μπορεί να του πει, αλλά όπως είδαμε μάλλον δεν τον θυμόταν καθόλου, αφού δεν σχολίασε τίποτα με το που τον είδε να στέκεται μπροστά του. Παρά μόνο είπε «Αυτός μου φαίνεται γνωστός».

Τα σχόλια και των 4 κριτών ήταν πολύ θετικά, με τις γυναίκες να είναι αυτές που είχαν ενθουσιαστεί περισσότερο.

Ο λόγος για τον Αιμιλιανό ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία και πήρε το πολυπόθητο «ναι» για τα boot camps.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την οντισιόν του:

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share