Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 3: Η εξάρτηση του Παναγιώτη από το αλκοόλ και η αναπάντεχη απόφαση των κριτών

Η ιστορία του συγκλόνισε

8 Σεπτεμβρίου 2020 22:39
GNTM 3: Η εξάρτηση του Παναγιώτη από το αλκοόλ και η αναπάντεχη απόφαση των κριτών

Ένας παίκτης που σίγουρα θα ξεχωρίσει στο GNTM 3 είναι ο Παναγιώτης, ο οποίος με την ιστορία του συγκλόνισε τους κριτές. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως πήγε να πεθάνει στη ζωή του 3 φορές.

Ο διαγωνιζόμενος μπήκε με αέρα μέσα και από το πρώτο λεπτό κέρδισε την συμπάθεια και την αγάπη τους, αφού όπως είπαν είχε πολύ θετική ενέργεια.

Ο Παναγιώτης, στην εξομολόγηση για τη ζωή του, είπε πως είχε πάθει εξάρτηση από το αλκοόλ και εδώ και αρκετά είναι καθαρός. Ενώ, 3 φορές στη ζωή τους πήγε να πεθάνει.

Μάλιστα, οι κριτές εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ, που ακόμη και η Καγιά παρόλο που στο σώμα του ήταν γεμάτος τατουάζ του έδωσε το «ναι». Με την ιστορία της ωστόσο, συγκλόνισε και η Λία από την Ουκρασία που έβαλε τα κλάματα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την οντισιόν του Παναγιώτη:

GNTM 3: Το μοντέλο που εντυπωσίασε τους πάντες και η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Σκουλό

Το GNTM 3 έκανε πρεμιέρα εχθές και όπως ήταν αναμενόμενο τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά από τους χρήστες του Twitter που δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο, δείτε εδώ τα κορυφαία posts.

Ο πρώτος διαγωνιζόμενος που περπάτησε στην πασαρέλα του GNTM 3 μας είχε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως ο Δημήτρης Σκουλός τον είχε «κόψει» από δουλειά.

Αρχικά είχε πολύ άγχος για το τι μπορεί να του πει, αλλά όπως είδαμε μάλλον δεν τον θυμόταν καθόλου, αφού δεν σχολίασε τίποτα με το που τον είδε να στέκεται μπροστά του. Παρά μόνο είπε «Αυτός μου φαίνεται γνωστός».

Τα σχόλια και των 4 κριτών ήταν πολύ θετικά, με τις γυναίκες να είναι αυτές που είχαν ενθουσιαστεί περισσότερο.

Ο λόγος για τον Αιμιλιανό ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία και πήρε το πολυπόθητο «ναι» για τα boot camps.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την οντισιόν του:

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share