Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

GNTM 3: Η 20χρονη Ουκρανή που "ράγισε καρδιές" με την ιστορία της

Συγκινήθηκαν ακόμη και οι κριτές

8 Σεπτεμβρίου 2020 22:09
GNTM 3: Η 20χρονη Ουκρανή που

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα μοντέλα που πέρασε από τις πρώτες auditions του GNTM 3 ήταν σίγουρα η Λία. Η 20χρονη κοπέλα από την Ουκρανία που τα τελευταία δύο χρόνια ζει και σπουδάζει στην Ελλάδα, παρά τα σιδεράκια στα δόντια της, κέρδισε τις θετικές εντυπώσεις των κριτών με την εμφάνισή της. Ωστόσο, λίγο νωρίτερα τους κριτές εντυπωσίασε ένα αγόρι που έκρυβε και μια αποκάλυψη για τον κ. Σκουλό.

Η Λία μίλησε για την άσχημη κατάσταση που ζούσε στη χώρα της και συνεχίζει να ζει η οικογένεια της.

«Λόγω της κατάστασης έφυγα από την Ουκρανία, του πολέμου. Με πονούσε πολύ ό,τι έβλεπα. Αυτή την ένταση τη βλέπω μέχρι και στο GNTM το Ουκρανικό, με κάποιο τρόπο περνάνε τα πολιτικά και δεν το μπορώ αυτό.

Ακούγαμε να περνάνε τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα και φοβόμασταν. Είμαι μεγάλο κορίτσι πλέον και καταλαβαίνω γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και πεθαίνουν δικά μας παιδιά. Κάποιος έχει κόμπλεξ και τα βγάζει πάνω σου και απλά πεθαίνει ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων στους κριτές.

Δείτε την οντισιόν της όμορφης νεαρής που "ράγισε καρδιές":

GNTM 3: Δείτε τα highlights από την πρεμιέρα - Η παίκτρια που έμοιαζε με την Ζυγούλη και ο Κρητικός που "τρέλανε" τους κριτές

Η πρεμιέρα του GNTM 3 ολοκληρώθηκε και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του χθεσινού επεισοδίου. Από την παίκτρια που θύμιζε στους κριτές της Κάτια Ζυγούλη, στον αγρότη που κατάφερε να «ανάψει» φωτιές με το σώμα του και στον κούκλο Κρητικό που έκανε τους 4 κριτές να παραμιλούν με την εμφάνισή του.

Το πρώτο αγόρι πέρασε από τα casting και άφησε άφωνους τους 4 κριτές, οι οποίοι που έδωσαν τα χεράκια που έπρεπε για να... δείτε τα highlights του GNTM στο Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share