Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

GNTM 3: Το μοντέλο που εντυπωσίασε τους πάντες και η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Σκουλό

Έχει όλες τις προδιαγραφές

8 Σεπτεμβρίου 2020 21:51
GNTM 3: Το μοντέλο που εντυπωσίασε τους πάντες και η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Σκουλό

Το GNTM 3 έκανε πρεμιέρα εχθές και όπως ήταν αναμενόμενο τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά από τους χρήστες του Twitter που δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο, δείτε εδώ τα κορυφαία posts.

Ο πρώτος διαγωνιζόμενος που περπάτησε στην πασαρέλα του GNTM 3 μας είχε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως ο Δημήτρης Σκουλός τον είχε «κόψει» από δουλειά.

Αρχικά είχε πολύ άγχος για το τι μπορεί να του πει, αλλά όπως είδαμε μάλλον δεν τον θυμόταν καθόλου, αφού δεν σχολίασε τίποτα με το που τον είδε να στέκεται μπροστά του. Παρά μόνο είπε «Αυτός μου φαίνεται γνωστός».

Τα σχόλια και των 4 κριτών ήταν πολύ θετικά, με τις γυναίκες να είναι αυτές που είχαν ενθουσιαστεί περισσότερο.

Ο λόγος για τον Αιμιλιανό ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία και πήρε το πολυπόθητο «ναι» για τα boot camps.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την οντισιόν του:

GNTM 3: Δείτε τα highlights από την πρεμιέρα - Η παίκτρια που έμοιαζε με την Ζυγούλη και ο Κρητικός που "τρέλανε" τους κριτές

Η πρεμιέρα του GNTM 3 ολοκληρώθηκε και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του χθεσινού επεισοδίου. Από την παίκτρια που θύμιζε στους κριτές της Κάτια Ζυγούλη, στον αγρότη που κατάφερε να «ανάψει» φωτιές με το σώμα του και στον κούκλο Κρητικό που έκανε τους 4 κριτές να παραμιλούν με την εμφάνισή του.

Το πρώτο αγόρι πέρασε από τα casting και άφησε άφωνους τους 4 κριτές, οι οποίοι που έδωσαν τα χεράκια που έπρεπε για να... δείτε τα highlights του GNTM στο Youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share