Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πρεμιέρα για το GNTM: Οι αλλαγές στους κανόνες και τα μέτρα λόγω κορωνοϊού (Video)

Όσα είπαν οι κριτές

7 Σεπτεμβρίου 2020 21:29
Πρεμιέρα για το GNTM: Οι αλλαγές στους κανόνες και τα μέτρα λόγω κορωνοϊού (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 3ος κύκλος του GNTM, είναι εδώ και μόλις έκανε πρεμιέρα. Το παιχνίδι, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για δύο σεζόν, επέστρεψε στο Star. Ενώ, δείτε εδώ, τα καυτά κορίτσια και αγόρια που μπαίνουν στο παιχνίδι.

Το νέο πλατό είναι τεράστιο, ενώ οι 4 κριτές είπαν τα πρώτα τους λόγια και υποδέχτηκαν τους διαγωνιζόμενους. Οι αλλαγές λόγω κορωνοϊού είναι πολλές.

Και φέτος οι 4 κριτές πήραν θέσεις... μάχης και είναι έτοιμοι να βρουν το επόμενο top model της Ελλάδας. Το οποίο θα είναι ή αγόρι ή κορίτσι. Μάλιστα, πολλές θα είναι οι αλλαγές λόγω του κορωνοϊού, ενώ υπάρχουν και αλλαγές όσον αφορά τα προνόμια των διαγωνιζόμενων.

Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας από το GNTM! (Video)

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η μία από τις δύο νικήτριες του GNTM 2, Άννα Μαρία και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Όπως είπε όταν ήταν μικρή έκανε περισσότερα παρέα με αγόρια, ενώ εκτός από μπάσκετ έπαιζε και ποδόσφαιρο. «Στο σχολείο έπαιζα ποδόσφαιρο, ήμουν τερματοφύλακας» είπε γελώντας.

Η Άννα Μαρία μίλησε για το γεγονός ότι είναι μοναχοκόρη, ενώ είπε το πόσο κοντά είναι με τη μητέρα της, αφού από πολύ μικρή ηλικία «έχασε» τον πατέρα της.

Η μεγάλη της αγάπη ωστόσο δεν είναι άλλη από το πιάνο και τη μουσική. «Παίζω πιάνω από την Α Δημοτικού…. Για να διαβάζω η μαμά μου με απειλούσε ότι θα το πουλήσει!». Έτσι, λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, έδωσε Πανελλήνιες κι έτσι πέρασε στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας.

Μάλιστα, δήλωσε πως η μαμά της έχει ρίζες από τη Ρωσία, ενώ έχει πάει στη Μόσχα και στη Γεωργία όπου ζούσε παλιά.

Το 19χρονο κορίτσι αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Τάσο, λέγοντας ότι γνωρίστηκαν στη Β’ Γυμνασίου κι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Η μαμά μου τον γνώρισε σε μία συναυλία πιάνου που είχα δώσει» εξομολογήθηκε.

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share