Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας από το GNTM! (Video)

Η Ρωσίδα γιαγιά, το τροχαίο του μπαμπά της στα 34 του και η γνωριμία με τον Τάσο!

21 Ιανουαρίου 2020 13:01
Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας από το GNTM! (Video)

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η μία από τις δύο νικήτριες του GNTM 2, Άννα Μαρία και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Όπως είπε όταν ήταν μικρή έκανε περισσότερα παρέα με αγόρια, ενώ εκτός από μπάσκετ έπαιζε και ποδόσφαιρο. «Στο σχολείο έπαιζα ποδόσφαιρο, ήμουν τερματοφύλακας» είπε γελώντας.

Η Άννα Μαρία μίλησε για το γεγονός ότι είναι μοναχοκόρη, ενώ είπε το πόσο κοντά είναι με τη μητέρα της, αφού από πολύ μικρή ηλικία «έχασε» τον πατέρα της.

Η μεγάλη της αγάπη ωστόσο δεν είναι άλλη από το πιάνο και τη μουσική. «Παίζω πιάνω από την Α Δημοτικού…. Για να διαβάζω η μαμά μου με απειλούσε ότι θα το πουλήσει!». Έτσι, λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, έδωσε Πανελλήνιες κι έτσι πέρασε στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας.

Μάλιστα, δήλωσε πως η μαμά της έχει ρίζες από τη Ρωσία, ενώ έχει πάει στη Μόσχα και στη Γεωργία όπου ζούσε παλιά.

Το 19χρονο κορίτσι αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Τάσο, λέγοντας ότι γνωρίστηκαν στη Β’ Γυμνασίου κι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. «Η μαμά μου τον γνώρισε σε μία συναυλία πιάνου που είχα δώσει» εξομολογήθηκε.

Εγγονή πρώην γνωστού πολιτικού στο My Style Rocks μετά το άκυρο στο GNTM! (photos-video)

Εγγονή πρώην γνωστού πολιτικού θα συμμετάσχει στο My Style Rocks μετά το άκυρο στο GNTM 2!

Προχωρούν οι προετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο του «My Style Rocks» και μέχρι στιγμής, έχουν οριστικοποιηθεί κάποιες συμμετοχές, ενώ τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής της δωδεκάδας. Ωστόσο, έξι παίκτριες έχουν ήδη «κλειδώσει».

Η Κιάρα, η οποία είχε απορριφθεί από τις οντισιόν του «Greece's Next Top Model» το 2018 για τα τατουάζ που έχει στο σώμα της, είναι κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη, η οποία έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές που την εμπιστεύτηκαν για να καλύψει fashion shows και καμπάνιες.

«Πήγα και με έκοψαν γιατί είχα τατουάζ. Είχα δύο “όχι”. Από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μου είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο, γιατί δεν έχω ούτε σώμα, ούτε πρόσωπο. Μου είπε ότι είμαι ωραία κοπέλα, αλλά δεν κάνω για μόντελινγκ. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, απλώς ήθελαν να αλλάξω τα μαλλιά μου... Καλύτερα που δεν με πήραν, γιατί θα είχα φύγει από μόνη μου. Ο τρόπος που φέρονται στα κορίτσια είναι απαράδεκτος. Είναι κοριτσάκια που έχουν όνειρα να γίνουν μοντέλα» είχε αναφέρει το νεαρό μοντέλο σε συνέντευξή της.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share