Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

GNTM τελικός - Αποκλειστικό: Αυτή ήταν η μεγάλη νικήτρια! Όταν κατέρρευσε το σύστημα ήταν με διπλάσια διαφορά πρώτη!

Μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων! Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο!

20 Δεκεμβρίου 2019 09:30
GNTM τελικός - Αποκλειστικό: Αυτή ήταν η μεγάλη νικήτρια! Όταν κατέρρευσε το σύστημα ήταν με διπλάσια διαφορά πρώτη!

Σάλο έχει προκαλέσει το τελικό αποτέλεσμα του GNTM 2 όπου έβγαλε 2 νικήτριες επειδή έπεσε το σύστημα του Star στην ψηφοφορία!

Το Athensmagazine.gr όμως τρύπωσε και έμαθε την αλήθεια! Ποια κοπέλα ήταν πρώτη και μάλιστα πάνω από διπλάσια διαφορά όταν "έπεσε" το σύστημα; Με το δίκιο του λοιπόν και το Twitter να γίνει έξαλλο!

Συγκεκριμένα μεγάλες νικήτριες αναδείχθηκαν η Κάτια και η Άννα Μαρία με την Κέισι να έρχεται τρίτη, σε έναν τελικό που το τερμάτισε στα νούμερα τηλεθέασης! Ωστόσο αποκλειστική φωτογραφίες του Athensmagazine.gr αποκαλύπτει το σκάνδαλο! Και όταν μιλάμε για σκάνδαλο εννοούμε μεγατόνων! Κι αυτό διότι μια από τις δύο νικήτριες, όχι απλά δεν ήταν πρώτη στην ψηφοφορία, αλλά τρίτη!

Ναι, ναι καλά διαβάζετε! Σε αντίστοιχη ψηφοφορία που έκανε το Open και δεν διαφέρει σε τίποτα από τους Star η Κάτια ήταν τρίτη, με την Κέισι να βρίσκεται στην δεύτερη θέση! Πρώτη και με διαφορά ήταν η Άννα Μαρία με 54%! Μιλάμε για θρίαμβο που η παραγωγή αποφάσισε να... μοιράσει το έπαθλο και τη μεγάλη νικήτρια του GNTM2 να τις κάνει 2!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr !

GNTM: Η απίστευτη αντίδραση της Κάτιας στην πρόταση γάμου του συντρόφου της!

Απίστευτα σκηνικά στον τελικό του GNTM! Η Κάτια δέχθηκε πρόταση γάμου ωστόσο, αυτή η αντίδραση ήταν σίγουρα μια που δεν περιμέναμε! Ωστόσο, να σας θυμίσουμε την αποχώρηση που σόκαρε τα μοντέλα!

Η ίδια έμεινε "παγωτό" λίγο πριν μπει στο σετ!


Στην τσέπη του είχε ένα δαχτυλίδι και δεν δίστασε να της ζητήσει το χέρι μπροστά στις κάμερες.

«Να γίνεις οικογένειά μου. Να με παντρευτείς. Θα το σκεφτείς παιδί μου;», της είπε, «Γιάννη τι κάνεις τώρα;», του απάντησε εκείνη. «Σ΄αγαπάω τι κάνω;»!

Ωστόσο η Κάτια ήρθε σε δύσκολη θέση και απάντησε, «Γιατί τώρα ρε μωρό μου;» με εκείνον να της λέει πως αν το επιθυμεί μπορεί να το κάνει άλλη στιγμή!

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share