Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φαρσοκωμωδία το GNTM: Έπεσε το σύστημα και έβγαλαν 2 νικήτριες!

Απίστευτη ανατροπή!

20 Δεκεμβρίου 2019 06:54
Φαρσοκωμωδία το GNTM: Έπεσε το σύστημα και έβγαλαν 2 νικήτριες!

Τραγελαφικό ήταν το τέλος του GNTM 2 και η αγωνία των κοριτσιών και του κοινού έμεινε κάπου στην... μέση καθώς οι νικήτριες που αναδείχθηκαν ήταν δύο!

Μετά την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής, αφού το τηλεοπτικό κοινό λόγω τεχνικού προβλήματος δεν μπορούσε να ψηφίσει, τον μεγάλο τίτλο κέρδισαν από κοινού η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο!

Τα δύο μοντέλα θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Και οι δύο θα υπογράψουν μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream, αλλά και συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο. Θα κάνουν τέλος εξώφυλλο και editorial μόδας στο περιοδικό Madame Figaro, με μία τεράστια καριέρα στο μόντελινγκ να τις περιμένει!

Τα κορίτσια δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, με την κριτική επιτροπή και τις συμπαίκτριές τους να τις «βομβαρδίζουν» με φιλιά, αγκαλιές και «συγχαρητήρια»!

Η βαθμολογία που έφερε τη διπλή νίκη

Πρώτη: Άννα Μαρία 40, Κέισι 35, Κάτια 36

Δεύτερη: Άννα Μαρία 33, Κέισι 37, Κάτια 38

Τρίτη: Άννα Μαρία 39, Κέισι 36, Κάτια 38

Συνολική βαθμολογία από τις δοκιμασίες: Άννα Μαρία 112, Κέισι 108, Κάτια 112

GNTM: Η απίστευτη αντίδραση της Κάτιας στην πρόταση γάμου του συντρόφου της!

Απίστευτα σκηνικά στον τελικό του GNTM! Η Κάτια δέχθηκε πρόταση γάμου ωστόσο, αυτή η αντίδραση ήταν σίγουρα μια που δεν περιμέναμε! Ωστόσο, να σας θυμίσουμε την αποχώρηση που σόκαρε τα μοντέλα!

Η ίδια έμεινε "παγωτό" λίγο πριν μπει στο σετ!


Στην τσέπη του είχε ένα δαχτυλίδι και δεν δίστασε να της ζητήσει το χέρι μπροστά στις κάμερες.

«Να γίνεις οικογένειά μου. Να με παντρευτείς. Θα το σκεφτείς παιδί μου;», της είπε, «Γιάννη τι κάνεις τώρα;», του απάντησε εκείνη. «Σ΄αγαπάω τι κάνω;»!

Ωστόσο η Κάτια ήρθε σε δύσκολη θέση και απάντησε, «Γιατί τώρα ρε μωρό μου;» με εκείνον να της λέει πως αν το επιθυμεί μπορεί να το κάνει άλλη στιγμή!

GNTM - Τελικός: "Έσταξε" φαρμάκι η Κάτια για την Μαρτίνα! "Αν την ονειρευόμουν θα ήταν σαν..."

"Αν την ονειρευόμουν θα ήταν σαν voodoo!" Ο τελικός του GNTM δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει και η Κάτια, "έσταξε" φαρμάκι για την Μαρτίνα!

Tα κορίτσια ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχουν φτάσει στις 3 τελευταίες του διαγωνισμού, ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν τα σχόλια - "φωτιά" της Ταραμπάνκο!

Χαρακτηριστικά είπε, «Αν ονειρευόμουν εγώ τη Μαρτίνα θα ήταν λίγο περίεργο, θα ήταν σαν voodoo. Δεν ξέρω πως νιώθει η Άννα-Μαρία για αυτό. Είμαι περίεργη να δω αν αυτή η κοπέλα θα έρθει στον τελικό».

GNTM 2 Highlights: Η μακάβρια φωτογράφηση, η εντυπωσιακή Ferrari και η αποχώρηση που συγκίνησε!

Τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM με τις σκηνές που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Τα κλάματα της Κέισι και η αποκάλυψη του Άγγελου Μπράτη για το φετίχ του. Ωστόσο, σε περίπτωση που το χάσατε να σας θυμίσουμε τι έγινε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Τα κορίτσια στο χθεσινό επεισόδιο για ακόμη μια φορά στο Μιλάνο, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε ένα μακάβριο concept και στη συνέχεια έκαναν μια βόλτα και φωτογραφήθηκαν με Ferrari.


GNTM: Το μακάβριο concept και το αβαντάζ της Άννας Μαρίας! (Βίντεο)

Το σημερινό concept του GNTM είναι λίγο μακάβριo και είδαμε ποιο είναι το αβαντάζ της Άννας Μαρίας!

Το ριάλιτι μόδας του Star φτάνει προς το τέλος του και η αγωνία έχει κορυφωθεί. Έτσι και οι δοκιμασίες όλο και δυσκολεύουν!

Με μία άκρως ιδιαίτερη δοκιμασία ήρθαν αντιμέτωπα τα κορίτσια του GNTM, μίας φωτογράφησης που θα έκρινε ποια περνάει και ποια φεύγει λίγο πριν τον τελικό. Συγκεκριμενα στο σημερινό κόνσεπτ παριστάνουν τις Ιταλίδες χήρες και ποζάρουν όλες ντυμένες στα μαύρα!

Η Άννα Μαρία κέρδισε την χθεσινή δοκιμασία και πήρε την καλύτερη φωτογραφία, επομένως είχε το σημερινό αβαντάζ κι αυτό ήταν να μοιράσει στα κορίτσια διάφορα συναισθήματα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:


GNTM: Σπάραξε στο κλάμα η Κέισι την ώρα της φωτογράφισης! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Σπάραξε στο κλάμα η Κέισι στο σημερινό επεισόδιο του GNTM την ώρα της φωτογράφισης! Τι συνέβη;

Το ριάλιτι μόδας του Star φτάνει στο τέλος του και η αγωνία κορυφώνεται! Το σημερινό κονσεπτ είναι απαιτητικό και τα κορίτσια προσπαθούν να το βγάλουν εις πέρας όσο το δυνατόν καλύτερα!

Τα κορίτσια ντύθηκαν θλιμμένες χήρες και κάθε μία από αυτές έπρεπε να αποδώσει στον φακό ένα ακραίο συναίσθημα. Η Κέισι έπρεπε να δώσει στον φακό το συναίσθημα του θρήνου και από το πρώτο κιόλας λεπτό της φωτογράφισης, τα κατάφερε μία χαρά.

Συγκεκριμένα, άρχισε να κλαίει με λυγμούς, παρασύροντας και τους υπόλοιπους που βρίσκονταν στο πλατό της φωτογράφισης στον... πένθος της.

Την ώρα μάλιστα που παρακολουθούσαμε στιγμιότυπα από τη φωτογράφισή της, η ίδια η Κέισι αποκάλυπτε στην κάμερα όλα όσα σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή για να καταφέρει να κλάψει με τόση ένταση κλαίγοντας on camera με τις αναμνήσεις!

Δείτε το σχετικό βίντεο:


GNTM: «Λύγισε» on air η Έλενα Χριστοπούλου! Ξέσπασαν σε κλάματα και τα κορίτσια! (Βίντεο)

«Λύγισε» η Έλενα Χριστοπούλου on air στο GNTM και μαζί της ξέσπασαν σε κλάματα και τα κορίτσια!

Το ριάλιτι μόδας του Star πλησιάζει στο τέλος, καθώς ο δρόμος για την τελική τριάδα έχει στρωθεί με ροδοπέτελα και είναι έτοιμος να της υποδεχτεί!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του GNTM έχει ξεκινήσει! Οι τέσσερις φιναλίστ έχουν επιστρέψει από το Μιλάνο και ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού βλέπουν να τις περιμένει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Εκεί τους υποδέχεται η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία τους ζητά να κάνουν ένα απολογισμό όσων έζησαν στην πρωτεύουσα της μόδας, αλλά και γενικά της πορείας τους στον γυναικείο διαγωνισμό ομορφιάς.

Όλο αυτό προκάλεσε συναισθηματική φόρτιση σε όλες και συγκινήθηκαν! Ενώ προηγουμένως είχαμε δει την Κέισι να σπαράζει στο κλάμα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:


GNTM: Η «επίθεση» των κοριτσιών στην Μαρία και το ξέσπασμα της! (Βίντεο)

Η «επίθεση» των κοριτσιών που απέμειναν στο GNTM, στην Μαρία και το ξέσπασμα της!

Το ριάλιτι μόδας του Star φτάνει στο τέλος του μετά από τόσο καιρό, δοκιμασίες και ξεσπάσματα κοριτσιών και κριτών!

Όταν τα κορίτσια γύρισαν από το Μιλάνο και πάνω σε μια συζήτηση που έκαναν τα κορίτσια, ξαφνικά επιτέθηκαν στην Μαρία, λέγοντας της πως έχει τυχαίες λήψεις και για αυτό παραμένει στο παιχνίδι και ότι από τις 4 τους εκείνη αίζει λιγότερο που είναι σε αυτήν την θέση, καθώς δε το ήθελε τόσο όσο οι υπόλοιπες.

Είδαμε την Μαρία να μιλάει στις κάμερες για το συμβάν και τότε ξέσπασε και την πήραν τα κλάματα, αφού δέχτηκε μια ξαφνική και άδικη επίθεση! Επίσης, προηγουμένως είχαμε δει την Κέισι να σπαράζει στο κλάμα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ποιο είναι το... «φετίχ» του!

Ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM ποιο είναι το... «φετίχ» του στον αέρα της εκπομής!

Το ριάλιτι μόδας του Star έχει φτάσει στην τελική ευθεία και σήμερα θα μείνει η τελική τριάδα στο σπίτι και την Πέμπτη θα ξέρουμε την μεγάλη νικήτρια!

Την ώρα που στο σετ η Άννα Μαρία, η «αδυναμία» του κριτή δυσκολευόταν στην φωτογράφιση και όλοι προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν προκειμένου να διορθώσει τα πόδια της.

Μάλιστα ο Άγγελος Μπράτης της φώναξε πολλές φορές πως πρέπει να τοποθετήσει τα πόδια της για να φαίνονται σωστά, αλλά εκείνη δεν έδειχνε να ακούει.

Τότε είπε χαρακτηριστικά:

«Τώρα θα εκνευριστώ με τα πόδια που είναι και το φετίχ μου».

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share