Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM: Έφεραν τούρτα γενεθλίων στην Κάτια! Ποια κορίτσια δεν ενθουσιάστηκαν με την έκπληξη;

Δεν γιόρτασαν όπως έπρεπε!

10 Δεκεμβρίου 2019 22:45
GNTM: Έφεραν τούρτα γενεθλίων στην Κάτια! Ποια κορίτσια δεν ενθουσιάστηκαν με την έκπληξη;

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM, ξεκίνησε με στιγμές από τα γενέθλια της Κάτιας. Η Άννα αποφάσισε να της κάνει μία έκπληξη, ωστόσο δεν έδειξαν όλα κορίτσια τον ίδιο ενθουσιασμό και μερικά δεν τραγούδησαν, ή έκαναν πως τραγούδησαν!

Τα spoiler για σήμερα είναι πολλά, και έχει ακουστεί η παίκτρια που θα μαζέψει τα πράγματα της από το σπίτι του GNTM και θα αποχωρήσει. Για να δούμε αν θα βγουν αληθινά...Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος!

Η Κάτια και η Άννα είναι οι μόνες που έχουν μείνει από τις "FF" και έτσι στηρίζουν όσο μπορούν η μία την άλλη. Έτσι, η Άννα Χατζή, αποφάσισε να κάνει μία έκπληξη στη φίλη της για τα γενέθλιά της, φέροντάς της στο σαλόνι όπου καθόταν με όλες τις παίκτριες, μία τούρτα.

Ωστόσο λόγω της γερής κόντρας που επικρατεί, δεν ήταν όλα τα κορίτσια τόσο ενθουσιασμένα με την προοπτική της έκπληξης!

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία και η Μαρία, "έκαναν" πως τραγούδησαν σιγά σιγά.

Πηγή: Youweekly.gr

GNTM 2 Highlights: Οι εντάσεις, η διπλή αποχώρηση και μια συγκινητική αποκάλυψη!

Για ακόμη μια ημέρα σας έχουμε όλα τα highlights για το GNTM. Οι ατάκες που ακούστηκαν και «άναψαν» τα αίματα, αλλά και οι 2 κοπέλες που αποχώρησαν τελικά από το σπίτι που σας είχαμε αποκαλύψει σε ένα μοναδικό spoiler!

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του Star!

Έξαλλη έγινε η Ίλντα με τη Μαρία! Η ατάκα που την έφερε στα όρια της!

Η Ίλντα έγινε έξαλλη με μία ατάκα που άκουσε από τη Μαρία στο σημερινό επεισόδιο του GNTM! Η φίλη της την έφερε στα όρια της!

Η σημερινή φωτογράφηση των κοριτσιών είχε μεγάλη δυσκολία για όλες, ακόμα και για την Ίλντα, η οποία είναι επαγγελματίας.

Όταν βγήκε από το σετ, εμφανώς αγχωμένη από τα σχόλια των κριτών, άκουσε τη Μαρία να της εξηγεί πως έπρεπε να έχει κάνει τη δοκιμασία και βγήκε εκτός εαυτού!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη!

GNTM: Έχασε την ψυχραιμία της η Μαρία! «Η Χαρά γιατί πετάχτηκε»;

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM επεφύλασσε αρκετές εντάσεις! Ενώ τα κορίτσια αποφάσισαν να παίξουν ένα παιχνίδι, η Μαρία έχασε την ψυχραιμία της και τα έβαλε με τη Χαρά! «Γιατί πετάχτηκε»;

Με τη δοκιμασία αποχώρησης να έχει τελειώσει, οι παίκτριες του δημοφιλούς ριάλιτι θέλησαν να χαλαρώσουν λίγο παίζοντας ένα παιχνίδι.

Η Κέισι κλήθηκε να απαντήσει σε μία ερώτηση του παιχνιδιού που ρώταγε ποια παίκτρια φόραγε αυτή τη στιγμή τα χειρότερα ρούχα, με την απάντηση της να δείχνει τη Μαρία η οποία είχε μείνει με μία πετσέτα.

Η Μαρία τσαντίστηκε μιας και ήταν από πριν φορτωμένη με την Άννα, και ένα σχόλιο της Χαράς Παππά την έβγαλε εκτός εαυτού!

Δείτε τι έγινε:


GNTM: Μεγάλη ανατροπή! Αποχώρησαν δύο παίκτριες!

Μία ακόμα μεγάλη ανατροπή έγινε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM! Για πρώτη φορά στο διαγωνισμό αποχώρησαν δύο παίκτριες!

Η δοκιμασία δυσκόλεψε όλα τα κορίτσια με αποτέλεσμα η απόδοση των περισσοτέρων να είναι πολύ χαμηλή. Για μία ακόμα φορά λοιπόν οι κριτές βρέθηκαν μπροστά σε ένα δίλημμα.

Τα κορίτσια με τις δύο χειρότερες αποδόσεις ήταν η Κωνσταντίνα και η Πόπη, με τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει πως από το σπίτι του GNTM θα αποχωρήσουν και οι δύο!

Η Κωνσταντίνα δεν μπόρεσε να κρύψει τη στεναχώρια της, ενώ από τη μεριά της η Πόπη έσταξε λίγο φαρμάκι!

Αμέσως μετά την αποχώρησή της, η Κωνσταντίνα έκανε μία συγκινητική αποκάλυψη on camera, λέγοντας πως θα ήθελε να βγει νικήτρια η Μαρία καθώς χρειάζεται τα χρήματα για να χειρουργήσει το χέρι της ενώ συμπλήρωσε πως αν η ίδια έπαιρνε το έπαθλο θα ήθελε να τη βοηθήσει οικονομικά.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share