Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

GNTM: Που έδωσε το disavantage η Μαρία!

Ο λόγος συζητήθηκε από τους κριτές!

9 Δεκεμβρίου 2019 22:09
GNTM: Που έδωσε το disavantage η Μαρία!

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του GNTM, η Μαρία κλήθηκε να αξιοποιήσει το disavantage της και το έδωσε σε αυτή την κοπέλα! Ο λόγος πίσω από την επιλογή της συζητήθηκε αρκετά από τους κριτές!

Η Μαρία ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας και έτσι όπως κάθε βδομάδα της δόθηκε ένα πλεονέκτημα εις βάρος των υπολοίπων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, σήμερα κορίτσια κλήθηκαν να γυρίσουν ένα διαφημιστικό για ένα λάδι και η κάθε παίκτρια είχε στην ευχέρειά της δύο προσπάθειες. Η Μαρία ωστόσο είχε την επιλογή να δώσει το όνομα μίας κοπέλας η οποία θα είχε μόνο μία προσπάθεια.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Μαρία ξεσπά κατά μίας από τις "FF" μιας και πολύ πρόσφατα τα είχε βάλει με την Κάτια.

Η παίκτρια που επέλεξε δεν ήταν άλλη από την Κωνσταντίνα ενώ ο λόγος που έδωσε φάνηκε να μην πείθει ιδιαίτερα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Μαρία εξήγησε πως ήθελε να αγχώσει την Κωνσταντίνα, η οποία βρέθηκε στις τρεις χειρότερες την προηγούμενη εβδομάδα.

GNTM Highlights: Το σοκ της Ζενεβιέβ, οι μητέρες των κοριτσιών και η μεγάλη αποχώρηση!

Για ακόμη μια ημέρα σας έχουμε όλα τα highlights για το GNTM. ο σοκ της Ζενεβιέβ, οι μητέρες των κοριτσιών και η μεγάλη αποχώρηση! GNTM 2: Η δοκιμασία με τα παλιά μοντέλα έφερε εντάσεις και νεύρα!

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο!

Η αδερφή της Μαρίας σήμερα στο GNTM τους έκανε όλους στο πλατό να ανατριχιάσουν. Η φωνή της πρόκειται να σε "μαγέψει".

Τα μοντέλα σήμερα φωτογραφήθηκαν με αγαπημένα τους πρόσωπα και έπαθαν σοκ όταν τα είδαν, καθώς ήταν μια έκπληξη από την παραγωγή.

Με αφορμή το concept στη δοκιμασία επιβράβευσης , είδαμε για πρώτη φορά την αδερφή της Μαρίας, την Αδαμαντία.

Η Μάντυ ενώ ζει μόνιμα στο Άργος, όπου εργάζεται ως τραγουδίστρια και με αφορμή την δοκιμασία, τραγούδησε και τους "μάγεψε".

GNTM 2: Ποια κατάφερε να κερδίσει την δοκιμασία με τα μήλα; Ξεκίνησαν οι σπόντες!

Αυτές είναι οι δυο... αντίθετες τελείως κοπέλες που κέρδισαν σήμερα στο GNTM την δοκιμασία επιβράβευσης και θα πάνε για cocktails με πρόσωπο έκπληξη.

Δείτε επίσης: GNTM 2: Ποιες είναι οι παίκτριες που επέστρεψαν στο σπίτι; "Ξενέρωσαν" οι FF! (Video)

Μία ‘’unofficial’’ φωτογράφιση – δοκιμασία επιβράβευσης με την art director, Ζενεβιέβ Μαζαρί, κλήθηκαν να κάνουν σήμερα οι 11 διαγωνιζόμενες.

Έπρεπε να βουτήξουν στο νερό να δαγκώσουν ένα μήλο και να ποζάρουν στο φακό αισθησιακές σαν την Εύα. Δυο ήταν οι νικήτριες.

Ποια είναι αυτές; Η Κάτια και η Κέισι!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share