Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 2: Η δοκιμασία με τα παλιά μοντέλα έφερε εντάσεις και νεύρα!

Έξαλλη η Άννα Μαρία με την Περράκη!

4 Δεκεμβρίου 2019 00:03
GNTM 2: Η δοκιμασία με τα παλιά μοντέλα έφερε εντάσεις και νεύρα!

Η δοκιμασία με τα παλιά μοντέλα έφερε εντάσεις και νεύρα στο επεισόδιο του GNTM 2! GNTM 2: Η Ειρήνη Καζαριάν μπήκε ξανά στο παιχνίδι και επικράτησε χαμός! (Video)

Έξαλλη έγινε σήμερα στο GNTM τόσο η Άννα Μαρία με την Αναστασία Περράκη, όσο και η Μαρία με την Ειρήνη Καζαριάν. Το συνέβη;

Τα κορίτσια κλήθηκαν να ποζάρουν μαζί με τα τρία μοντέλα που μπήκαν μέσα στο παιχνίδι με concept το «Girls Power».

Η Άννα Μαρία φωτογραφήθηκε με την Αναστασία Περράκη, ωστόσο δεν μπόρεσαν να συγχρονιστούν με αποτέλεσμα να μην ακούσει καλά λόγια και να νευριάσει.

Από την άλλα η Μαρία νευρίασε, καθώς φωτογράφηθηκε πλάτη με την Ειρήνη Καζαριάν κάτι που ήταν πολύ δύσκολο για να βγάλει μια καλή φωτογραφία.

GNTM 2: Η πιο συγκινητική δοκιμασία μέχρι σήμερα! Δεν άντεξε ούτε η Χριστοπούλου! (Video)

Σήμερα στο GNTM 2 τα κορίτσια συναντήθηκαν με τις μαμάδες τους και δάκρυσε μέχρι και η Έλενα Χριστοπούλου, καθώς συγκινήθηκε που έκλαιγαν. Βέβαια, η Μαρία και η Κωνσταντίνα είδαν τις αδερφές τους. Ήταν το πιο συγκινητικό επεισόδιο μέχρι σήμερα! GNTM: Η μπηχτή της Χαράς Παππά για τα παραπανίσια κιλά που πήρε η Κωνσταντίνα!

Μάλιστα, η αδερφή της Μαρίας αποκάλυψε πως είναι τραγουδίστρια με αποτέλεσμα η Ζενεβιέβ να της πει να τραγουδήσει. Με την φωνή της, αλλά και το τραγούδι που επέλεξε τους συγκίνησε όλους.

Το κλίμα ήταν πολύ φορτισμένο από μεριάς των κοριτσιών καθώς έχουν να δουν πολύ καιρού τις οικογένειες τους και η συνάντηση αυτή τους έφερε δάκρυα.

Νικήτρια της δοκιμασίας αυτής ήταν η Άννας όπου κέρδισε εκείνη και η μαμά της από ένα δώρο.

GNTM 2: Ποια κατάφερε να κερδίσει την δοκιμασία με τα μήλα; Ξεκίνησαν οι σπόντες!

Αυτές είναι οι δυο... αντίθετες τελείως κοπέλες που κέρδισαν σήμερα στο GNTM την δοκιμασία επιβράβευσης και θα πάνε για cocktails με πρόσωπο έκπληξη.

Δείτε επίσης: GNTM 2: Ποιες είναι οι παίκτριες που επέστρεψαν στο σπίτι; "Ξενέρωσαν" οι FF! (Video)

Μία ‘’unofficial’’ φωτογράφιση – δοκιμασία επιβράβευσης με την art director, Ζενεβιέβ Μαζαρί, κλήθηκαν να κάνουν σήμερα οι 11 διαγωνιζόμενες.

Έπρεπε να βουτήξουν στο νερό να δαγκώσουν ένα μήλο και να ποζάρουν στο φακό αισθησιακές σαν την Εύα. Δυο ήταν οι νικήτριες.

Ποια είναι αυτές; Η Κάτια και η Κέισι!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share