Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

GNTM 2: Η Ειρήνη Καζαριάν μπήκε ξανά στο παιχνίδι και επικράτησε χαμός! (Video)

Όλες οι παίκτριες προσπαθούσαν να είναι με αυτήν στην δοκιμασία!

3 Δεκεμβρίου 2019 23:25
GNTM 2: Η Ειρήνη Καζαριάν μπήκε ξανά στο παιχνίδι και επικράτησε χαμός! (Video)

Η Ειρήνη Καζαριάν μπήκε ξανά στο παιχνίδι του GNTM 2 και όλες οι κοπέλες ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί της για την δοκιμασία.

Ήταν η νικήτρια του πρώτου κύκλου, με μία μεγάλη καριέρα να «ανοίγεται» μπροστά της. Σήμερα, την είδαμε και πάλι εκεί που την γνωρίσαμε.

Η Ειρήνη Καζαριάν,επέστρεψε στο παιχνίδι προκειμένου να φωτογραφηθεί με τις διαγωνιζόμενες του φετινού διαγωνισμού στη φωτογράφηση με concept το «Girls Power».

Όταν ήρθε η ώρα να επιλέξουν τα κορίτσια που θα πόζαραν μαζί, όλες ήθελαν να είναι με την ομάδα της.

GNTM 2: Η πιο συγκινητική δοκιμασία μέχρι σήμερα! Δεν άντεξε ούτε η Χριστοπούλου! (Video)

Σήμερα στο GNTM 2 τα κορίτσια συναντήθηκαν με τις μαμάδες τους και δάκρυσε μέχρι και η Έλενα Χριστοπούλου, καθώς συγκινήθηκε που έκλαιγαν. Βέβαια, η Μαρία και η Κωνσταντίνα είδαν τις αδερφές τους. Ήταν το πιο συγκινητικό επεισόδιο μέχρι σήμερα! GNTM: Η μπηχτή της Χαράς Παππά για τα παραπανίσια κιλά που πήρε η Κωνσταντίνα!

Μάλιστα, η αδερφή της Μαρίας αποκάλυψε πως είναι τραγουδίστρια με αποτέλεσμα η Ζενεβιέβ να της πει να τραγουδήσει. Με την φωνή της, αλλά και το τραγούδι που επέλεξε τους συγκίνησε όλους.

Το κλίμα ήταν πολύ φορτισμένο από μεριάς των κοριτσιών καθώς έχουν να δουν πολύ καιρού τις οικογένειες τους και η συνάντηση αυτή τους έφερε δάκρυα.

Νικήτρια της δοκιμασίας αυτής ήταν η Άννας όπου κέρδισε εκείνη και η μαμά της από ένα δώρο.

GNTM 2: Ποια κατάφερε να κερδίσει την δοκιμασία με τα μήλα; Ξεκίνησαν οι σπόντες!

Αυτές είναι οι δυο... αντίθετες τελείως κοπέλες που κέρδισαν σήμερα στο GNTM την δοκιμασία επιβράβευσης και θα πάνε για cocktails με πρόσωπο έκπληξη.

Δείτε επίσης: GNTM 2: Ποιες είναι οι παίκτριες που επέστρεψαν στο σπίτι; "Ξενέρωσαν" οι FF! (Video)

Μία ‘’unofficial’’ φωτογράφιση – δοκιμασία επιβράβευσης με την art director, Ζενεβιέβ Μαζαρί, κλήθηκαν να κάνουν σήμερα οι 11 διαγωνιζόμενες.

Έπρεπε να βουτήξουν στο νερό να δαγκώσουν ένα μήλο και να ποζάρουν στο φακό αισθησιακές σαν την Εύα. Δυο ήταν οι νικήτριες.

Ποια είναι αυτές; Η Κάτια και η Κέισι!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share