Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 2: Ποια κατάφερε να κερδίσει την δοκιμασία με τα μήλα; Ξεκίνησαν οι σπόντες!

Ποιες θα απολαύσουν τα κοκτείλ;

2 Δεκεμβρίου 2019 22:15
GNTM 2: Ποια κατάφερε να κερδίσει την δοκιμασία με τα μήλα; Ξεκίνησαν οι σπόντες!

Αυτές είναι οι δυο... αντίθετες τελείως κοπέλες που κέρδισαν σήμερα στο GNTM την δοκιμασία επιβράβευσης και θα πάνε για cocktails με πρόσωπο έκπληξη.

Δείτε επίσης: GNTM 2: Ποιες είναι οι παίκτριες που επέστρεψαν στο σπίτι; "Ξενέρωσαν" οι FF! (Video)

Μία ‘’unofficial’’ φωτογράφιση – δοκιμασία επιβράβευσης με την art director, Ζενεβιέβ Μαζαρί, κλήθηκαν να κάνουν σήμερα οι 11 διαγωνιζόμενες.

Έπρεπε να βουτήξουν στο νερό να δαγκώσουν ένα μήλο και να ποζάρουν στο φακό αισθησιακές σαν την Εύα. Δυο ήταν οι νικήτριες.

Ποια είναι αυτές; Η Κάτια και η Κέισι!

Πηγή: Youweekly.gr

GNTM 2: Η Κάτια "έσταξε φαρμάκι" για συμπαίκτρια της! (Video)

Η Κάτια "έσταξε φαρμάκι" για συμπαίκτρια της στο αποψινό επεισόδιο του GNTM 2! Είπε μεταξύ άλλων «είναι 1.50 και 30 χρονών»!

Το ριάλιτι μόδας του Star όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο ανταγωνιστικό και σκληρό γίνεται κι αυτό αποδεικνύεται όλο και περισσότερο στα επεισόδια! GNTM Highlights: Τα άσχημα σχόλια για τα κιλά της Κωνσταντίνας και η 3πλή αποχώρηση!

Η Κάτια, όταν είδε να μπαίνει στο σπίτι η Πόπη. «Αν δεν κάνω λάθος είναι και μια κοπέλα, μιας άλφα ηλικίας και ύψους. Αυτός είναι ένας περίεργος συνδυασμός. Ας έρθει να δοκιμάσιε τη γλύκα. Δε θα κρατήσει πολύ. Τι ρε φίλε; Είναι 1.50 και 30 χρονών».

GNTM 2: Ποιες είναι οι παίκτριες που επέστρεψαν στο σπίτι; "Ξενέρωσαν" οι FF! (Video)

Επέστρεψαν όλες οι κοπέλες από που αποχώρησαν από το GNTM 2 εκτός από μια! Ποια είναι αυτή και γιατί δεν ξανά μπήκε στο παιχνίδι;

Το ριάλιτι μόδας του Star όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο ανταγωνιστικό και σκληρό γίνεται κι αυτό αποδεικνύεται όλο και περισσότερο στα επεισόδια! Να σας θυμίσουμε: Παίκτης από το Master Chef μαγείρεψε για τον Μπράτη και τις παίκτριες!

To GNTM είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Μετά την τελευταία δοκιμασία, στην οποία δεν υπήρξε καμία αποχώρηση, ήρθε η ώρα για τα κορίτσια, που έχουν ήδη φύγει από το σπίτι, να δοκιμάσουν ξανά την τύχη τους στον διαγωνισμό.

Η κοπέλα που δεν επέστρεψε είναι η Σουζάνα και τα κορίτσια είπαν πως μπορεί να μην γύρισε επειδή έχει μπει ήδη άλλη μια φορά μέσα στο σπίτι!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM 2: Ξεκίνησαν τα "καρφιά" από την Κωνσταντίνα! (Video)

Η Κωνσταντίνα από το GNTM 2 δίνει μια απάντηση «καρφί» στην Χαρά Παππά για τα σχόλια που έκανε για τα κιλά της! GNTM: Το κράξιμο της Μαρίας στην Κάτια - "Ήταν σαν γουρούνι''!

Το ριάλιτι μόδας του Star όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο ανταγωνιστικό και σκληρό γίνεται κι αυτό αποδεικνύεται όλο και περισσότερο στα επεισόδια!

Στο χθεσινό επεισόδιο η Χαρά Παππά άφησε μια σπόντα για τα κιλά της Κωνσταντίνας, η οποία έχει ανέβει ο αριθμός στην ζυγαριά όσο είναι μέσα στο παιχνίδι.

Σήμερα η Κωνσταντίνα βρήκ την ευκαιρία να της απαντήσει και το έκανε!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την απάντηση της:

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share