Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

GNTM 2: Η Κάτια "έσταξε φαρμάκι" για συμπαίκτρια της! (Video)

«Είναι 1.50 και 30 χρονών»!

26 Νοεμβρίου 2019 23:28
GNTM 2: Η Κάτια

Η Κάτια "έσταξε φαρμάκι" για συμπαίκτρια της στο αποψινό επεισόδιο του GNTM 2! Είπε μεταξύ άλλων «είναι 1.50 και 30 χρονών»!

Το ριάλιτι μόδας του Star όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο ανταγωνιστικό και σκληρό γίνεται κι αυτό αποδεικνύεται όλο και περισσότερο στα επεισόδια! GNTM Highlights: Τα άσχημα σχόλια για τα κιλά της Κωνσταντίνας και η 3πλή αποχώρηση!

Η Κάτια, όταν είδε να μπαίνει στο σπίτι η Πόπη. «Αν δεν κάνω λάθος είναι και μια κοπέλα, μιας άλφα ηλικίας και ύψους. Αυτός είναι ένας περίεργος συνδυασμός. Ας έρθει να δοκιμάσιε τη γλύκα. Δε θα κρατήσει πολύ. Τι ρε φίλε; Είναι 1.50 και 30 χρονών».

GNTM 2: Ποιες είναι οι παίκτριες που επέστρεψαν στο σπίτι; "Ξενέρωσαν" οι FF! (Video)

Επέστρεψαν όλες οι κοπέλες από που αποχώρησαν από το GNTM 2 εκτός από μια! Ποια είναι αυτή και γιατί δεν ξανά μπήκε στο παιχνίδι;

Το ριάλιτι μόδας του Star όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο ανταγωνιστικό και σκληρό γίνεται κι αυτό αποδεικνύεται όλο και περισσότερο στα επεισόδια! Να σας θυμίσουμε: Παίκτης από το Master Chef μαγείρεψε για τον Μπράτη και τις παίκτριες!

To GNTM είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Μετά την τελευταία δοκιμασία, στην οποία δεν υπήρξε καμία αποχώρηση, ήρθε η ώρα για τα κορίτσια, που έχουν ήδη φύγει από το σπίτι, να δοκιμάσουν ξανά την τύχη τους στον διαγωνισμό.

Η κοπέλα που δεν επέστρεψε είναι η Σουζάνα και τα κορίτσια είπαν πως μπορεί να μην γύρισε επειδή έχει μπει ήδη άλλη μια φορά μέσα στο σπίτι!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM 2: Ξεκίνησαν τα "καρφιά" από την Κωνσταντίνα! (Video)

Η Κωνσταντίνα από το GNTM 2 δίνει μια απάντηση «καρφί» στην Χαρά Παππά για τα σχόλια που έκανε για τα κιλά της! GNTM: Το κράξιμο της Μαρίας στην Κάτια - "Ήταν σαν γουρούνι''!

Το ριάλιτι μόδας του Star όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο ανταγωνιστικό και σκληρό γίνεται κι αυτό αποδεικνύεται όλο και περισσότερο στα επεισόδια!

Στο χθεσινό επεισόδιο η Χαρά Παππά άφησε μια σπόντα για τα κιλά της Κωνσταντίνας, η οποία έχει ανέβει ο αριθμός στην ζυγαριά όσο είναι μέσα στο παιχνίδι.

Σήμερα η Κωνσταντίνα βρήκ την ευκαιρία να της απαντήσει και το έκανε!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την απάντηση της:

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share