Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 2: Ξεκίνησαν τα "καρφιά" από την Κωνσταντίνα! (Video)

Έδωσε την δική της απάντηση στην Χαρά!

26 Νοεμβρίου 2019 21:47
GNTM 2: Ξεκίνησαν τα

Η Κωνσταντίνα από το GNTM 2 δίνει μια απάντηση «καρφί» στην Χαρά Παππά για τα σχόλια που έκανε για τα κιλά της! GNTM: Το κράξιμο της Μαρίας στην Κάτια - "Ήταν σαν γουρούνι''!

Το ριάλιτι μόδας του Star όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο ανταγωνιστικό και σκληρό γίνεται κι αυτό αποδεικνύεται όλο και περισσότερο στα επεισόδια!

Στο χθεσινό επεισόδιο η Χαρά Παππά άφησε μια σπόντα για τα κιλά της Κωνσταντίνας, η οποία έχει ανέβει ο αριθμός στην ζυγαριά όσο είναι μέσα στο παιχνίδι.

Σήμερα η Κωνσταντίνα βρήκ την ευκαιρία να της απαντήσει και το έκανε!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την απάντηση της:

GNTM: Παρολίγον ''έμφραγμα'' για την Ζενεβιέβ και την Έλενα Χριστοπούλου!

Παρολίγον ''έμφραγμα'' για την Ζενεβιέβ και την Έλενα Χριστοπούλου!

Πετάχτηκάν όρθιες η Ζενεβιέβ και η Έλενα Χριστοπούλου στο σημερινό επεισόδιου του GNTM! Τι είδαν και ταράχτηκαν; Τρελάθηκε η Βίκυ Καγιά! Έγκυος παίκτρια από το GNTM!

Οι top 9 του διαγωνισμού μόδας του Star έπρεπε σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης, να αποδείξουν ότι μπορούν να κερδίσουν και τους μικρότερους αγώνες μόδας.

Στο γύρισμα αυτό ήταν κοντά στα κορίτσια η Έλενα Χριστοπούλου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Την ώρα λοιπόν που οι κοπέλες είχαν μπει στο σετ, ένα ζωάκι εμφανίστηκε μπροστά τους και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς είναι. GNTM: Πρώην παίκτρια ντύνει την κόρη της Άγιο Βασίλη και ποζάρει μπροστά στο δέντρο!

Ήταν ένα ελάφι και τους έκαναν πλάκα με αποτέλεσμα να τρομάξουν και να πεταχτούν όρθιες!

GNTM: Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται τώρα οι τρεις φιναλίστ!

Οι τρεις φιναλιστ του GNTM βρίσκονται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας για τον μεγάλο τελικό! Η φωτογράφηση γίνεται από τον αγαπημένο μας κριτή Δημήτρη Σκουλό!

Δείτε επίσης: Χαμός στο GNTM 2: «Έκλεψε» η Μαρία! (Video)

Τα κορίτσια του τελικού κατέφθασαν σε μαύρο βανάκι και στα πλάνα μπορούμε να δούμε την Ζενεβιέβ και τον Άγγελο Μπράτη. Το βανάκι με τις φιναλίστ ήταν σταματημένο σε πλαϊνή είσοδο, για να μην διακρίνονται οι κοπέλες που διαγωνίζονται.

Αυτό που έγινε σήμερα είναι ένα κομμάτι του τελικού και αύριο υπάρχει ακόμα ένα γύρισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις που τα έχουν καταφέρει είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου και η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share