Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM - Highlights: Η αποχώρηση βόμβα που ήταν φαβορί - Και ο καυγάς σοκ Κάτιας - Μάριας!

Οι πιο «τρανταχτές» στιγμές από το χθεσινό επεισόδιο!

19 Νοεμβρίου 2019 09:19
GNTM - Highlights: Η αποχώρηση βόμβα που ήταν φαβορί - Και ο καυγάς σοκ Κάτιας - Μάριας!

Όλα τα highlights του χθεσινού επεισοδίου του GNTM και ο επικός καυγάς της Κάτιας και της Μαρίας και η παίκτρια-φαβορί που αποχώρησε!

Το δράμα και οι εντάσεις συνεχίζουν καλά στο ριάλιτι μόδας του Star και το χθεσινό επεισόδιο μας έδωσε μπόλικο υλικό...GNTM 2: Δείτε ποια κορίτσια επιστρέφουν στο ριάλιτι! (Video)

Αναλυτικά όσα έγινε εχθές το βράδυ...

GNTM: Ακόμη ένα φαβορί αποχώρησε! Τα κλάματα και η παρεξήγηση στο πλατό! (Βίντεο)

Ακόμη ένα φαβορί αποχώρησε σήμερα στο GNTM μετά την δοκιμασία που έβγαλαν εις πέρας. Τα κλάματα και η παρεξήγηση στο πλατό ανάμεσα σε δυο κορίτσια.

Την καλύτερη φωτογραφία πήρε η Άννα από την τριάδα «φωτιά» που έμεινε στο παιχνίδι, μετά το σπάσιμο των FF.

Παρότι το concept με θέμα «Σέξι νοικοκυρές» ήταν ένα από τα πιο δύσκολα που έκαναν τα κορίτσια, η δοκιμασία είχε αρκετές καλές φωτογραφίες και μία πρωτιά για μία εντυπωσιακή ξανθιά!

Η παίκτρια που έφυγε ήταν το κορίτσι που πήρε το golden pass από την κριτική επιτροπή στις auditions, αφού είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με τις αναλογίες και τη «φρεσκάδα» της. Η Ελευθερία ξέσπασε σε κλάματα μόλις άκουσε το όνομα της.

Μάλιστα, όταν την χαιρετούσαν είδαμε και μια παρεξήγηση ανάμεσα στην Χαρά και την Μαρία.

GNTM: Άγριος καβγάς για Κάτια και Μαρία! Αδιανόητες φωνές και Γαλλικά - «Γα@ το σπίτι μου»! (Βίντεο)

Άγριος καβγάς σημειώθηκε ανάμεσα στην Κάτια και Μαρία στο σπίτι του GNTM. Αδιανόητες φωνές, ενώ δεν έλειψαν και τα Γαλλικά όπως «Γα@ το σπίτι μου».

Τα κορίτσια εδώ και πολλές ημέρες δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους και υπάρχουν αρκετές εντάσεις στο παιχνίδι με την μια να προσπαθεί να διώξει την άλλη.

Πλησιάζουμε στην τελική δεκάδα και όπως είναι φυσικό, το άγχος των κοριτσιών και οι εντάσεις μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού αυξάνονται.

Σήμερα, η Κάτια έγινε έξαλλη με την Μαρία η οποία δεν καθαρίζει το μάτι της κουζίνας όταν μαγειρεύει το φαγητό της και την αφήνει βρώμικη.

Σήμερα, της έκανε παρατήρηση με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση ανάμεσα τους. Η Μαρία σήμερα έχει κεντρικό ρόλο στο επεισόδιο.

Στην πρώτη δοκιμασία πέταξε μια απίστευτη ατάκα για τον σύντροφο της Χαράς, Μπουράκ Χακί
Στην δοκιμασία επιβράβευσης, τα κορίτσια μεταμφιέστηκαν σε 50s νοικοκυρές και κλήθηκαν να πουλήσουν, ασυνήθιστες συσκευές μαγειρικής.

«Έτοιμο το ντολμαδάκι και αν δεν αρέσει στον άντρα σας να του κάτσει στο λαιμό», είπε η Χαρά, κάνοντας όλες τις κοπέλες να πέσουν κάτω από τα γέλια.

GNTM: Πήγαν στην κουζίνα του Πάνου Ιωαννίδη από το MasterChef και τα έκαναν όλα... αχταρμά! (Βίντεο)

Λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης τα κορίτσια του GNTM πήγαν στην κουζίνα του Πάνου Ιωαννίδη από το MasterChef και τα έκαναν όλα... αχταρμά πάνω στον πάγκο.

Οι δοκιμασίες με ανταμοιβή έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι με το κορίτσια που είχε την καλύτερη απόδοση, επιλέγοντας άλλη μια να έχουν κάποιο δώρο

Το workshop του γνωστού chef Πάνου Ιωαννίδη επισκέφτηκαν απόψε τα κορίτσια του GNTM, προκειμένου να μπουν στην κουζίνα του και να… «πουλήσουν» στις τηλεθεάτριες και στους τηλεθεατές τα «καλύτερα κουζινικά σκεύη της αγοράς».

Ωστόσο, ελάχιστες ήταν εκείνες που βρήκαν τι είναι αυτό που είχαν να παρουσιάσουν!

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share