Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM: Αυτή η κοπέλα έφυγε οικειοθελώς! Μπήκε στη θέση της πρόσωπο φωτιά!

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

4 Νοεμβρίου 2019 21:55
GNTM: Αυτή η κοπέλα έφυγε οικειοθελώς! Μπήκε στη θέση της πρόσωπο φωτιά!

Η οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας από το GNTM, έφερε πίσω μια δυνατή κοπέλα και πάθανε σοκ όλες μέσα στο σπίτι εκτός από τις FF. GNTM: Χαμός με το τηλεοπτικό "παιδί" της Βίκυς Καγιά!

Ανάμεικτα συναισθήματα φαίνεται να άφησε η αποχώρηση της Μαρτίνας, η οποία αποφάσισε να εγκαταλείψει οικειοθελώς τον διαγωνισμό εξαιτίας προσωπικών, οικογενειακών λόγων.

Μάλιστα, οι παίκτριες φαίνεται πως χάρηκαν που φεύγει, καθώς ήταν πολύ ειρωνική απέναντι τους.

GNTM: Αυτός είναι ο σύντροφος αγαπημένης παίκτριας.. Θα ξαφνιαστείτε!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι μία από τις φετινές διαγωνιζόμενες του GNTM, η οποία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να θεωρείται ένα από τα φαβορί. Αυτός είναι ο σύντροφος της!

Να υπενθυμίσουμε την παίκτρια που βγαίνει νικήτρια στη δοκιμασία επιβράβευσης!

Το νεαρό μοντέλο με το που τελείωσε το σχολείο μπήκε στο ριάλιτι μόδας, ωστόσο φαίνεται πως είναι το ίδιο καλά και στην προσωπική του ζωή.


Συγκεκριμένα η Άννα - Μαρία είναι σε σχέση με τον Τάσο και να φαίνεται να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον έρωτα τους!

Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους, ενώ οι ημερομηνίες προδίδουν ότι είναι ζευγάρι τουλάχιστον τα δυο τελευταία χρόνια.

GNTM 2: Νέο spoiler! Αυτή είναι η τετράδα του τελικού! (Video)

Μετά και την αποχώρηση της Σουζάνας στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 2, στο σπίτι παραμένουν 16 κοπέλες βάσει όσων βλέπουμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες. GNTM 2: Αυτές είναι οι πέντε παίκτριες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο!

Στην πραγματικότητα όμως, αυτή τη στιγμή στο σπίτι του GNTM 2 βρίσκονται 4 κοπέλες σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που είδαμε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open TV «Ευτυχείτε!».

Μάλιστα, η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε πως η πέμπτη κοπέλα που έφτασε μια «ανάσα» από τον τελικό, ήταν η Ίλντα!

Δείτε το βίντεο:

GNTM 2: Δάκρυσε ο Άγγελος Μπράτης με την πασαρέλα των κοριτσιών!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 2 υπήρξε μια πασαρέλα που έκανε τους κριτές να ανατριχιάσουν και τον Άγγελο Μπράτη να δακρύσει!

Ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του διαγωνισμού, Άγγελος Μπράτης προσκάλεσε τα κορίτσια στον «Κόσμο του Άγγελου Μπράτη». GNTM 2: Αυτές είναι οι πέντε παίκτριες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο!

Μόλις τα κορίτσια άκουσαν ότι θα φορέσουν δημιουργίες του έμειναν άφωνα! Πραγματοποίησαν λοιπόν την πασαρέλα που έπρεπε να βγάλουν εις πέρας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αφού οι τέσσερις κριτές είχαν ανατριχιάσει και ο Άγγελος Μπράτης συγκινήθηκε και δάκρυσε!

GNTM 2: Η Ελευθερία στο "στόχαστρο" των FF! "Ευτυχώς που..."

Αδιανόητο κράξιμο από τις περιβόητες FF του GNTM 2 για την Ελευθερία! "Ευτυχώς που την διώξαμε..."!

Για ακόμα μία φορά οι αυτοαποκαλούμενες "FF" του Greece’s Next Top Model έβαλαν στο "στόχαστρό" τους την Ελευθερία!

Η Μαρτίνα μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο έχει επιστρέψει στο σπίτι του GNTM και η καινούργια ημέρα ξεκινά με το «θάψιμο» στη συμπαίκτριά τους.

Μάλιστα οι ίδιες είπαν ότι έχει διώξει όλο το δωμάτιο τους και "ευτυχώς που την διώξανε από το δωμάτιο τους"!

Ποια παίκτρια του GNTM είναι η νέα σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου;

Δεν θα σας πούμε ψέματα, δεν το έχουμε κάνει ποτέ (βαριά κουβέντα αλλά ισχύει) άλλωστε, αλλά εμείς είχαμε μείνει στο ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβάνη έχουν μόνο λίγους μήνες που έχουν χωρίσει.

Νίκος Οικονομόπουλος: Δεν φαντάζεστε τι αμάξι έχει ο τραγουδιστής!

Αυτό ίσχυε μέχρι και έναν μήνα πριν, μιας και όπως διαβάζουμε, ο τραγουδιστής που έχει μιλήσει αρκετές φορές στη ψυχούλα μας με τα τραγούδια του, μάλλον βρήκε νέο έρωτα στα μάτια μιας άλλης γυναικείας ύπαρξης.

Και μη νομίζετε πως είναι καμιά τυχαία που δεν την γνωρίζει άνθρωπος, αφού το πιθανό κορίτσι είναι πρώην παίκτρια του GNTM. Αμέ, αμέ….

Ο λόγος γίνεται για την Σοφία Ζαχαριάδου, την παίκτρια που έφυγε νωρίς από το ριάλιτι μοντέλων, αλλά προφανώς και συνεχίζει ακάθεκτη την καριέρα της στο μόντελινγκ.


Κι αν αναρωτιέσαι που γνωρίστηκαν οι δυο τους, η απάντηση είναι απλή και σίγουρα δεν αφορά επίσκεψη του μοντέλου στο μαγαζί που εμφανίζεται ο τραγουδιστής. Διότι τα πράγματα ήρθαν πιο εύκολα, μιας και η Σοφία πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του Οικονομόπουλο, για το νέο χιτάκι «Βαλ’ Το Τέρμα».

Άτομο από το κοντινό περιβάλλον του Νίκου Οικονομόπουλου πάντως, δήλωσε ότι το μοντέλο μπήκε στη ζωή του πριν από λίγο καιρό και ακόμα βρίσκονται στην αρχή της γνωριμίας τους. Μάλιστα, όπως ανέφερε, η έλξη ανάμεσα τους μόλις γνωρίστηκαν ήταν αναπόφευκτη ενώ επιβεβαίωσε ότι έχει υπάρξει πρώτο ραντεβού.

Ανεξάρτητα από το αν επιβεβαιωθούν ή όχι οι φήμες αυτές, γιατί δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά για ό,τι λέγεται και γράφεται, εμείς άλλο σκεφτόμαστε. Πόσο εύκολο είναι να διαχειριστεί μια πρώην την είδηση ότι η σχέση της που έχει τελειώσει μόνο λίγους μήνες, έχει προχωρήσει αλλού;

Δηλαδή, μπαίνουμε στη θέση της Ευαγγελίας Αραβανή και κάπως μουδιάζουμε… Μακριά από εμάς, παιδιά!

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share