Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 2: Με ασθενοφόρο πήραν παίκτρια που λιποθύμησε! (Video)

Βοήθεια φώναζαν οι κρίτες!

28 Οκτωβρίου 2019 23:55
GNTM 2: Με ασθενοφόρο πήραν παίκτρια που λιποθύμησε! (Video)

Λιποθύμησε σήμερα στο πλατό του GNTM παίκτρια, με αποτέλεσμα να την πάρει ασθενοφόρο και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η Μαρτίνα ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να σπεύσουν στο πλευρό της οι γιατροί που βρισκόντουσαν πίσω από τις κάμερες.

GNTM 2: Δεν διστάζει πουθενά η Μαρτίνα και εξαπολύει επίθεση! (Video)

Άμεσα την πήρε φορείο και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

GNTM 2: Η Σουζάνα δεν αντέχει και ξεσπάει για ότι συμβαίνει! (Video)

Στάζει φαρμάκι η Σουζάνα στο GNTM για συμπαίκτρια της. «Τη θεωρώ ψεύτρα! Δεν μπορούσε να μου πει στη μάπα ότι...», είπε στις κάμερες.

Οι νικήτριες της προηγούμενης εβδομάδας στο GNTM, Άννα και Κωνσταντίνα, έχουν αβαντάζ στη σημερινή δύσκολη δοκιμασία. GNTM 2: Καυστική η Ζενεβιέβ "έριξε" τις βολές της! (Video)

To αβαντάζ της σημερινής δοκιμασίας είχε η Κωνσταντίνα και η Άννα. Η Άννα κέρδισε ένα λεπτό παραπάνω από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του GNTM, ενώ η Κωνσταντίνα είχε την ευκαιρία να διαλέξει από τις πόζες της Βίκυς Καγιά, ποια θα κάνει η ίδια και ποια θα κάνει η κάθε κοπέλα.

Με την δικαιολογία που είπε στην Σουζάνα η Κωνσταντίνα, έγινε έξαλλη με αποτέλεσμα να πει στις κάμερες: «Θεωρώ ότι η αιτιολογία που έδωσε ήταν ψεύτικη. Οπότε τη θεωρώ ψεύτρα. Δεν μπορούσε να μου πει στη μάπα μου ότι "ξέρεις τι; Σε διαλέγω επειδή είσαι πιο δυνατή παίκτρια. Αυτό θα ήταν πιο τίμιο για εμένα παρά να ακούσω ότι είσαι αγχωμένη».

GNTM 2: Η Βίκυ Καγιά έδειξε ποια είναι! Ξεκίνησε να ποζάρει και οι παίκτριες τα έχασαν! (Video)

Τις «πάτησε» όλες κάτω η Βίκυ Καγιά σήμερα στο GNTM. Ξεκίνησε τις πόζες και τις άφησε άφωνες όλες τις διαγωνιζόμενες στο σπίτι.

Με το μαύρο σύνολο της που αναδείκνυε τις άψογες αναλογίες της, έκατσε μπροστά στον φωτογράφο και έκανε «κόλπα». Να σας θυμίσουμε: GNTM 2: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι! (video)

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM τα κορίτσια είχαν την τιμή να παρακολουθήσουν τη Βίκυ Καγιά να ποζάρει στον φακό όπως μόνο εκείνη ξέρει. GNTM- Spoiler: Αυτή η παίκτρια μένει εκτός σπιτιού απόψε!

Με τον τρόπο αυτό θέλησε να δώσει μερικά μαθήματα σε όλες!

Πηγή: youweekly.gr

GNTM 2: Παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα με τα σχόλια του Άγγελου Μπράτη! (video)

Ξέσπασε σε κλάματα η Κέισι με τα σχόλια του Άγγελου Μπράτη για την φωτογραφία της στο GNTM. «Βλέπω τεράστια πόδια και περιφέρεια», της είπε.

Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η ώρα να σχολιάσει την φωτογραφία της, του είπε πως ήταν σίγουρη πως δεν θα ακούσει τα καλύτερα λόγια γιατί πιστεύει πως δεν του αρέσει τόσο σαν μοντέλο. Διαβάστε επίσης: GNTM 2: Πώς αντέδρασαν οι κριτές όταν έμαθαν για τις κόντρες στο σπίτι;

Ο Άγγελος Μπράτης φάνηκε να ενοχλήθηκε με αποτέλεσμα να πει λίγο πιο «κοφτερά» τα σχόλια του για την φωτογραφία.

Όταν η Κέισι πήγε πίσω στην θέση της, ξέσπασε σε κλάματα.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share