Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 2: Δεν διστάζει πουθενά η Μαρτίνα και εξαπολύει επίθεση! (Video)

Τι είπε χωρίς δισταγμό;

28 Οκτωβρίου 2019 23:28
GNTM 2: Δεν διστάζει πουθενά η Μαρτίνα και εξαπολύει επίθεση! (Video)

Απίστευτη «επίθεση» έκανε σε παίκτρια του GNTM η Μαρτίνα. «Κρίμα που σε λίγο θα βρεθεί στον πάγκο της λαϊκής», είπε στις κάμερες στην δοκιμασία.

Αρκετά απαιτητική είναι η σημερινή δοκιμασία, καθώς οι διαγωνιζόμενες καλούνται να ισορροπήσουν μέσα σε μία διάφανη μπάλα επάνω στο νερό επιτυγχάνοντας ένα καλό «κλικ» στον φακό του γνωστού φωτογράφου, Bill Γεωργούση. GNTM 2: Η Σουζάνα δεν αντέχει και ξεσπάει για ότι συμβαίνει! (Video)

Μετά το τέλος της φωτογράφισης για τη Μαρία, η Μαρτίνα δεν δίστασε να πει στις κάμερες πως σε λίγο θα βρεθεί και πάλι στον πάγκο της λαϊκής.

GNTM 2: Η Βίκυ Καγιά έδειξε ποια είναι! Ξεκίνησε να ποζάρει και οι παίκτριες τα έχασαν! (Video)

Τις «πάτησε» όλες κάτω η Βίκυ Καγιά σήμερα στο GNTM. Ξεκίνησε τις πόζες και τις άφησε άφωνες όλες τις διαγωνιζόμενες στο σπίτι.

Με το μαύρο σύνολο της που αναδείκνυε τις άψογες αναλογίες της, έκατσε μπροστά στον φωτογράφο και έκανε «κόλπα». Να σας θυμίσουμε: GNTM 2: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι! (video)

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM τα κορίτσια είχαν την τιμή να παρακολουθήσουν τη Βίκυ Καγιά να ποζάρει στον φακό όπως μόνο εκείνη ξέρει. GNTM- Spoiler: Αυτή η παίκτρια μένει εκτός σπιτιού απόψε!

Με τον τρόπο αυτό θέλησε να δώσει μερικά μαθήματα σε όλες!

Πηγή: youweekly.gr

GNTM 2: Παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα με τα σχόλια του Άγγελου Μπράτη! (video)

Ξέσπασε σε κλάματα η Κέισι με τα σχόλια του Άγγελου Μπράτη για την φωτογραφία της στο GNTM. «Βλέπω τεράστια πόδια και περιφέρεια», της είπε.

Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η ώρα να σχολιάσει την φωτογραφία της, του είπε πως ήταν σίγουρη πως δεν θα ακούσει τα καλύτερα λόγια γιατί πιστεύει πως δεν του αρέσει τόσο σαν μοντέλο. Διαβάστε επίσης: GNTM 2: Πώς αντέδρασαν οι κριτές όταν έμαθαν για τις κόντρες στο σπίτι;

Ο Άγγελος Μπράτης φάνηκε να ενοχλήθηκε με αποτέλεσμα να πει λίγο πιο «κοφτερά» τα σχόλια του για την φωτογραφία.

Όταν η Κέισι πήγε πίσω στην θέση της, ξέσπασε σε κλάματα.

GNTM 2: Έξαλλη η Ζενεβιέβ με παίκτρια! Τι συνέβη; (video)

Έξαλλη ήταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με παίκτρια στο GNTM. «Μπας και γίνεις μοντέλο», της είπε η πρώτη.

Σήμερα, είχαμε δοκιμασία με άρωμα... rodeo και πριν ξεκινήσει η Κάτια Ταραμπάνκο θέλησε να... εξοντώσει τρεις κοπέλες.

Τον εκνευρισμό της Ζενεβιέβ Μαζαρί προκάλεσαν τα παράπονα της Μαρτίνας για το styling στη φωτογράφηση με θέμα το Ροντέο, με την art director να της ζητάει τον λόγο.

GNTM spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα!

Τα γυρίσματα του GNTM 2 έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και εμείς σας έχουμε ήδη τις τέσσερις κοπέλες που πάνε τελικό, σύμφωνα με spoiler που έχουν αρχίσει να διαρρέουν! Οι ανατροπές δεν λείπουν και πολλά φαβορί μένουν εκτός του παιχνιδιού!

Δείτε επίσης: GNTM: Ο μεγάλος θρίαμβος! Δεν το πίστευαν αυτό που συνέβη!

Μπορεί να μην το περιμένατε αλλά αυτές είναι οι κοπέλες που φτάνουν στην τελική τετράδα! Δεν είναι άλλες από την Χαρά Παππά, την Ίλντα Κρόνι, την Κάτια Ταραμπάνκο και την Κέισι Μίζιου!



 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share