Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 2: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι! (video)

Ο λόγος για...

23 Οκτωβρίου 2019 00:15
GNTM 2: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι! (video)

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το GNTM και η μισές... καταχάρηκαν που έφυγε από το παιχνίδι και δεν θα την βλέπουν πλέον στο σπίτι.

Τις καλύτερες φωτογραφίες της ημέρας είχαν η Κωνσταντίνα και η Άννα και θα έχουν το αβαντάζ στην επόμενη φωτογράφιση. GNTM 2: Παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα με τα σχόλια του Άγγελου Μπράτη!

Μετά από δύο φορές που παραλίγο να βρεθεί εκτός GNTM, τελικά η... εξολοθρευτής δεν τα κατάφερε και με τη χειρότερη φωτογραφία της δοκιμασίας αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ο λόγος για την Γκλόρια, το όμορφο μοντέλο σε… μικρή συσκευασία που βγήκε στον «τάκο» με την Όλγα και την Ασημίνα. Η Βίκυ Καγιά ρώτησε τα κορίτσια αν πιστεύουν στον εαυτό τους, με την Ασημίνα να ήταν η πρώτη που επέστρεψε «ασφαλής» στο σπίτι.

GNTM 2: Πώς αντέδρασαν οι κριτές όταν έμαθαν για τις κόντρες στο σπίτι;

Αποκαλύφθηκαν σήμερα στους κριτές οι κόντρες στο σπίτι του GNTM 2. Πως αντέδρασαν όταν άκουσαν τα όσα γίνονται ανάμεσα στα κορίτσια;

Συγκεκριμένα, αφορμή για το ξέσπασμα που σημειώθηκε ήταν η επιλογή της Κάτιας για τις τρεις κοπέλες που θα είχαν λιγότερο χρόνο.

Ανάμεσα στις κοπέλες που διάλεξε ήταν και η Όλγα η οποία νευρίασε γιατί δεν είπε στους κριτές τον πραγματικό λόγο που την διάλεξε.

Μάλιστα, έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα με τους κριτές να μην παίρνουν θέση.

GNTM spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα!

Τα γυρίσματα του GNTM 2 έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και εμείς σας έχουμε ήδη τις τέσσερις κοπέλες που πάνε τελικό, σύμφωνα με spoiler που έχουν αρχίσει να διαρρέουν! Οι ανατροπές δεν λείπουν και πολλά φαβορί μένουν εκτός του παιχνιδιού!

Δείτε επίσης: GNTM: Ο μεγάλος θρίαμβος! Δεν το πίστευαν αυτό που συνέβη!

Μπορεί να μην το περιμένατε αλλά αυτές είναι οι κοπέλες που φτάνουν στην τελική τετράδα! Δεν είναι άλλες από την Χαρά Παππά, την Ίλντα Κρόνι, την Κάτια Ταραμπάνκο και την Κέισι Μίζιου!


 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share