Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

GNTM 2: Έξαλλη η Ζενεβιέβ με παίκτρια! Τι συνέβη; (video)

Τι έκανε;

22 Οκτωβρίου 2019 23:05
GNTM 2: Έξαλλη η Ζενεβιέβ με παίκτρια! Τι συνέβη; (video)

Έξαλλη ήταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με παίκτρια στο GNTM. «Μπας και γίνεις μοντέλο», της είπε η πρώτη.

Σήμερα, είχαμε δοκιμασία με άρωμα... rodeo και πριν ξεκινήσει η Κάτια Ταραμπάνκο θέλησε να... εξοντώσει τρεις κοπέλες.

Τον εκνευρισμό της Ζενεβιέβ Μαζαρί προκάλεσαν τα παράπονα της Μαρτίνας για το styling στη φωτογράφηση με θέμα το Ροντέο, με την art director να της ζητάει τον λόγο.

GNTM spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα!

Τα γυρίσματα του GNTM 2 έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και εμείς σας έχουμε ήδη τις τέσσερις κοπέλες που πάνε τελικό, σύμφωνα με spoiler που έχουν αρχίσει να διαρρέουν! Οι ανατροπές δεν λείπουν και πολλά φαβορί μένουν εκτός του παιχνιδιού!

Δείτε επίσης: GNTM: Ο μεγάλος θρίαμβος! Δεν το πίστευαν αυτό που συνέβη!

Μπορεί να μην το περιμένατε αλλά αυτές είναι οι κοπέλες που φτάνουν στην τελική τετράδα! Δεν είναι άλλες από την Χαρά Παππά, την Ίλντα Κρόνι, την Κάτια Ταραμπάνκο και την Κέισι Μίζιου!

GNTM - Αποκλειστικό: Στημένο έπαθλο της Κάτιας! Η φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει ότι γνωρίζονταν πριν με τη σχεδιάστρια!

Στημένο έπαθλο της Κάτιας! Η φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει ότι γνωρίζονταν από πριν με τη σχεδιάστρια Κάλια Κοσσιέρη που έδωσε τα φορέματα για την δοκιμασία!

Στο χθεθινό επεισόδιο του GNTM είδαμε τα κορίτσια να προσπαθούν για άλλη μια φορά να βγάλουν την καλύτερη φωτογραφία!

Σε αυτή τη φωτογράφιση τα μοντέλα του ριάλιτι μόδας πόδαραν με τα αέρινα φορέματα της σχεδιάστριας πάνω σε μια τεράστια ρόδα!

Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση κατάφερε να νικήσει η Κάτια παίρνοντας ως έπαθλο το φόρεμα της Κάλιας Κοσσιέρη όπου βρήκαμε ότι δεν ήταν και τόσο τυχαίο αφού η παίκτρια του GNTM είχε περπατήσει στην πασαρέλας της συγκεκριμένης σχεδιάστριας πριν λίγο καιρό!

Φυσικά καμία από τις δύο δεν το ανέφερε και εκτός των άλλων ήρθαν τα πράγματα κάπως προμελετημένα...

Τα σχόλια δικά σας:

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share