Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

GNTM Highlights: Τα μαλλιοτραβίγματα και η αποχώρηση σοκ!

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση!

22 Οκτωβρίου 2019 09:27
GNTM Highlights: Τα μαλλιοτραβίγματα και η αποχώρηση σοκ!

Όλα τα Highlights από το επεισόδιο του GNTM χτες! Η αποχώρηση «βόμβα» και τα κλάματα της Γκλόρια!

Στο επεισόδιο του GNTM έγινε χαμός με την Ελευθερία! Η στρατηγική που ακολούθησε έφερε αντιδράσεις!

Το ριάλιτι μόδας του Star από την αρχή φάνηκε πως θα έχει πολύ ανταγωνισμό για τα κορίτσια που πήραν μέρος!

Κι αυτό αποδεικνύεται σε κάθε επεισόδιο όλο και περισσότερο!

Για άλλη μια φορά στο στόχαστρο της πεντάδας «FF» βρέθηκε η Ελευθερία, η οποία είχε το αβαντάζ σε αυτήν την δοκιμασία, αφού στην προηγούμενη είχε την καλύτερη φωτογραφία.

Έτσι έπρεπε να επιλέξει ποιες δύο ομάδες δεν θα έκαναν μακιγιάζ και μέικ απ!

Η Ελευθερία επέλεξε την ομάδα της Μαρτίνας και της Σουζάνα προκαλώντας φυσικά πολλές αντιδράσεις!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε την δίδυμη αδερφή παίκτριας του GNTM! Της αξίζει μια θέση στο παιχνίδι!

Η Κέισι Μίζιου του GNTM, είναι 24 χρονών, κατάγεται από την Αλβανία και μεγάλωσε στην Καβάλα. Πολλοί λένε ότι είναι ένα από τα φαβορί για φέτος. Αυτή είναι η κούκλα αδερφή της!

Δείτε επίσης: GNTM 2 spoiler: Αυτή είναι η επόμενη κοπέλα που αποχωρεί!

Έτσι, σε ηλικία 20 ετών, ξεκίνησε να συνεργάζεται με πρακτορείο και να δουλεύει ως μοντέλο. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες για πολλά e-shops και καταστήματα ρούχων.

Η Κέισι είναι ιδιαίτερα δεμένη με την οικογένεια της, κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αδυναμία έχει στη δίδυμη αδερφή της, η οποία είναι εξίσου όμορφη!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αποχώρησε από το GNTM αλλά... βγήκε κερδισμένη από τα Καλλιστεία 2019!

Μια από τις διαγωνιζόμενες στα Καλλιστεία 2019 είχε ήδη αποχωρήσει από το GNTM 2, αλλά η τύχη της χαμογέλασε. Μπορεί να μην τα κατάφερε στο ριάλιτι μόδας, αλλά έξω από αυτό ναι, κατακτώντας έναν τίτλο στα Καλλιστεία!

Δείτε επίσης: GNTM 2 spoiler: Αυτή είναι η επόμενη κοπέλα που αποχωρεί!

Η Σάρα Τσέχου, η οποία είχε φύγει από το ριάλιτι μόδας, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην πρώτη πασαρέλα, δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει τη δοκιμασία στη φάση του bootcamp.

Η Σάρα που κατάφερε να πάρει τον τίτλο της "Ελληνίδας 2019" στα Καλλιστεία 2019 , είναι 19 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Παράλληλα, σπουδάζει management και ασχολείται με τη γυμναστική, ενώ γνωρίζει και αγγλικά.

Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία 2019 στέφθηκε είναι η Ραφαέλα Πλαστήρα. Η 20χρονη διαγωνιζόμενη, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό, ο οποίος μάλιστα είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού «Μαζί για τη Ζωή».

Καλλιστεία 2019: Σταρ Ελλάς η Ραφαέλα Πλαστήρα!

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν τα «Καλλιστεία 2019» στο ανακαινισμένο Θέατρο Alhambra, της Βάσιας Παναγοπούλου και του Δημήτρη Αγγελόπουλου, με παρουσιάστρια της βραδιάς τη Μαρία Κορινθίου.

Σε μια βραδιά διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει, οι διαγωνιζόμενες φόρεσαν δημιουργίες του Οίκου Τρανούλη και εντυπωσίασαν το κοινό. Τρόμος στα καλλιστεία Μις Αφρική: Εστεμμένη πήρε φωτιά επί σκηνής!

Σταρ Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία συγκινήθηκε με το που άκουσε το όνομά της. Η Σταρ Ελλάς 2019 είναι 20 ετών και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο (MAVO), με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια.

Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση. Στα 17 της χρόνια κατέκτησε τον τίτλο της Miss Teen Thessaly 2016, ενώ συμμετείχε στην Αλβανία στον διαγωνισμό Miss World Summer 2017.

Όταν η κριτική επιτροπή την ρώτησε ποιο είναι το πρότυπό της και γιατί, εκείνη απάντησε πως είναι η μητέρα της, η οποία την μεγάλωσε σωστά και την βοήθησε να στέκεται σήμερα στα πόδια της.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share