Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM: Πανικός στο στο Twitter με την επική φράση: «Χτύπησα το κόκκαλο του αιδοiου μου»!

Κλάμα!

21 Οκτωβρίου 2019 23:29
GNTM: Πανικός στο  στο Twitter με την επική φράση: «Χτύπησα το κόκκαλο του αιδοiου μου»!

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM έφερε πανζουρλισμό στο Twitter και κυρίως με την επική φράση: «Χτύπησα το κόκκαλο του αιδοiου μου»!

Εκατοντάδες σχόλια στο twitter προκάλεσε η φράση της Μαρτίνας του GNTM «χτύπησα το κόκκαλο του αιδοίου μου».

Εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα ήρθε η νεαρή wannabe μοντέλα να μας «στείλει αδιάβαστους» λέγοντας την παραπάνω φράση στην προσπάθειά της να δικαιολογηθεί για τη χάλια φωτογράφισή της.

Φυσικά οι τηλεθεατές άδραξαν την ευκαιρία και με μπόλικο χιούμορ σχολίασαν το ατύχημα του αιδοίου της Μαρτίνας στο Twitter.

GNTM: Η στρατηγική της Σουζάνας ''άναψε'' φωτιές! Δείτε τα ζευγάρια που επέλεξε!

Η στρατηγική της Σουζάνας ''άναψε'' φωτιές!

Νέα δοκιμασία στο σημερινό επεισόδιο του GNTM και τα κορίτσια καλούνται για άλλη μια φορά να βγάλουν την καλύτερη φωτογραφία!

Σε αυτή τη φωτογράφιση τα μοντέλα του ριάλιτι μόδας θα ποζάρουν με αέρινα φορέματα πάνω σε μια τεράστια ρόδα!

Σε αυτό κάλεσαν τη Σουζάνα να επιλέξει ζευγάρια κοριτσιών για να φωτογραφηθούν μαζί στη ρόδα...

Πολλές όμως παρατήρησαν ότι οι επιλογές δεν ήταν καθόλου τυχαίες αλλά αντιθέτως υπήρχε στρατηγική, με αποτέλεσμα να ''ανάψουν'' φωτιές και ίντριγκές!

GNTM 2: Όταν παίκτρια εμφανιζόταν στην τηλεόραση και δεν την ήξερε κανείς...! (Video)

Η Άννα μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2. H 19χρονη κοπέλα κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμφάνισής της στον διαγωνισμό, εξαιτίας του εντυπωσιακού παρουσιαστικού της αλλά και του έντονου χαρακτήρα της. Δείτε την δίδυμη αδερφή παίκτριας του GNTM! Της αξίζει μια θέση στο παιχνίδι!

Η ίδια ανήκει πλέον στις FF και είναι «καταπέλτης» αρνητικών σχολίων για τα υπόλοιπα κορίτσια του GNTM.

Πάντως η γνωριμία μας με την Άννα είχε γίνει λίγο νωρίτερα, και συγκεκριμένα, όταν είχε περπατήσει στο MadWalk 2019 για γνωστό brand.

Όσο προχωρούν οι δοκιμασίες στο GNTM 2 ο πήχης ανεβαίνει και οι κοπέλες πρέπει να δίνουν συνέχεια τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι. GNTM 2 - Highlights: Η αποχώρηση ''βόμβα'' και το ξεκατίνιασμα στο σπίτι!

Στο τελευταίο επεισόδιο, η κοπέλα που αποχώρησε ήταν η Λύδια Κατσανικάκη, αφού σύμφωνα με τους κριτές είχε τη χειρότερη λήψη. Ωστόσο, η ίδια δεν φάνηκε να συμφωνεί με την απόφασή τους, λέγοντας στην κάμερα πως την αδίκησαν. Σιγά σιγά, λοιπόν, οι διαγωνιζόμενες μειώνονται όσο προχωρά το ριάλιτι μόδας, με τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται ποια θα είναι τελικά η κοπέλα που θα πάρει στο τέλος τη νίκη.

Πρόσφατα, μάλιστα, διέρρευσε ένα spoiler που προδίδει ποια θα είναι τα δύο κορίτσια που θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό μετά από όλες τις δοκιμασίες που θα περάσουν. Σύμφωνα με την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα στην επόμενη δοκιμασία που θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, τα κορίτσια θα πρέπει να φωτογραφηθούν σε μία παραλία και στη συνέχεια σε μία παραλία. Την χειρότερη απόδοση, όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη θα την έχει η Ιωάννα Κυρίτση, η οποία θα αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας.

Όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η κοπέλα που θα αποχωρήσει από το GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας θα είναι η Ιωάννα Κυρίτση, μία από τις αγαπημένες του Άγγελου Μπράτη.

GNTM: «Δε σε κρατά κανείς με το ζόρι»! Το αιχμηρό σχόλιο του Μπράτη σε παίκτρια! (Video)

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM ο Άγγελος Μπράτης έγινε έξαλλος με την Άννα! Της είπε χαρακτηριστικά: «Δε σε κρατά κανείς με το ζόρι»!

Η αποψινή δοκιμασία στο ριάλιτι μόδας του Star είναι να ποζάρουν τα μοντέλα στον φακό του φωτογράφου – ειδικού στις επικίνδυνες αποστολές, Μάριου Καζάκου. GNTM: Η Μαρία είπε ότι ένιωσε για την κριτική της Ζενεβιέβ! (Video)

Η δοκιμασία για τα κορίτσια έφτασε στο τέλος της και στη συνέχεια τα επίδοξα μοντέλα στάθηκαν μπροστά από τους κριτές για να σχολιάσουν τις φωτογραφίες τους.

Η φωτογραφία της Άννας όμως δεν άρεσε στους κριτές κι εκείνη προσπάθησε να δικαιολογηθεί χρησιμοποιώντας την αδιαθεσία που ένιωσε.

Τότε ο Άγγελος Μπράτης έγινε έξαλλος και την ρώτησε αν θέλει να αξιολογήσουν την φωτογραφία με επιείκεια και μάλιστα της είπε χαρακτηριστικά: «Δε σε κρατά κανείς με το ζόρι»!

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share