Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 2 spoiler: Ποιες 2 παίκτριες θα αποχωρήσουν από το ριάλιτι;

Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

21 Οκτωβρίου 2019 15:15
GNTM 2 spoiler: Ποιες 2 παίκτριες θα αποχωρήσουν από το ριάλιτι;

Spoiler για το GNTM! Ποιες 2 παίκτριες θα αποχωρήσουν από το ριάλιτι;; Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Κλεοπάτρα Πατλάκη μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μετέδωσε τις εξελίξεις στο GNTM. Με την ευκαιρία διαβάστε το "καρφί" της Ραμόνα για την Ζενεβιέβ: «Είναι...»

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε ποιες θα είναι οι παίκτριες που θα αποχωρήσουν αυτή την εβδομάδα από το reality μόδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους, αυτή που αποχαιρετήσει τον διαγωνισμό το βράδυ της Δευτέρας είναι η Ιωάννα Κυρίτση και αυτή το βράδυ της Τρίτης η Γκλόρια Ντενίκη.

GNTM 2: Όταν παίκτρια εμφανιζόταν στην τηλεόραση και δεν την ήξερε κανείς...!

Η Άννα μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2. H 19χρονη κοπέλα κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμφάνισής της στον διαγωνισμό, εξαιτίας του εντυπωσιακού παρουσιαστικού της αλλά και του έντονου χαρακτήρα της. Δείτε την δίδυμη αδερφή παίκτριας του GNTM! Της αξίζει μια θέση στο παιχνίδι!

Η ίδια ανήκει πλέον στις FF και είναι «καταπέλτης» αρνητικών σχολίων για τα υπόλοιπα κορίτσια του GNTM.

Πάντως η γνωριμία μας με την Άννα είχε γίνει λίγο νωρίτερα, και συγκεκριμένα, όταν είχε περπατήσει στο MadWalk 2019 για γνωστό brand.

Όσο προχωρούν οι δοκιμασίες στο GNTM 2 ο πήχης ανεβαίνει και οι κοπέλες πρέπει να δίνουν συνέχεια τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Στο τελευταίο επεισόδιο, η κοπέλα που αποχώρησε ήταν η Λύδια Κατσανικάκη, αφού σύμφωνα με τους κριτές είχε τη χειρότερη λήψη. Ωστόσο, η ίδια δεν φάνηκε να συμφωνεί με την απόφασή τους, λέγοντας στην κάμερα πως την αδίκησαν. Σιγά σιγά, λοιπόν, οι διαγωνιζόμενες μειώνονται όσο προχωρά το ριάλιτι μόδας, με τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται ποια θα είναι τελικά η κοπέλα που θα πάρει στο τέλος τη νίκη.

Πρόσφατα, μάλιστα, διέρρευσε ένα spoiler που προδίδει ποια θα είναι τα δύο κορίτσια που θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό μετά από όλες τις δοκιμασίες που θα περάσουν. Σύμφωνα με την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα στην επόμενη δοκιμασία που θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, τα κορίτσια θα πρέπει να φωτογραφηθούν σε μία παραλία και στη συνέχεια σε μία παραλία. Την χειρότερη απόδοση, όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη θα την έχει η Ιωάννα Κυρίτση, η οποία θα αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας.

Όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η κοπέλα που θα αποχωρήσει από το GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας θα είναι η Ιωάννα Κυρίτση, μία από τις αγαπημένες του Άγγελου Μπράτη.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share