Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 2 spoiler: Αυτή είναι η επόμενη κοπέλα που αποχωρεί!

Mία από τις αγαπημένες του Άγγελου Μπράτη!

17 Οκτωβρίου 2019 12:36
GNTM 2 spoiler: Αυτή είναι η επόμενη κοπέλα που αποχωρεί!

Όσο προχωρούν οι δοκιμασίες στο GNTM 2 ο πήχης ανεβαίνει και οι κοπέλες πρέπει να δίνουν συνέχεια τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνουν στο παιχνίδι. GNTM 2 - Highlights: Η αποχώρηση ''βόμβα'' και το ξεκατίνιασμα στο σπίτι!

Στο τελευταίο επεισόδιο, η κοπέλα που αποχώρησε ήταν η Λύδια Κατσανικάκη, αφού σύμφωνα με τους κριτές είχε τη χειρότερη λήψη. Ωστόσο, η ίδια δεν φάνηκε να συμφωνεί με την απόφασή τους, λέγοντας στην κάμερα πως την αδίκησαν. Σιγά σιγά, λοιπόν, οι διαγωνιζόμενες μειώνονται όσο προχωρά το ριάλιτι μόδας, με τους τηλεθεατές να αναρωτιούνται ποια θα είναι τελικά η κοπέλα που θα πάρει στο τέλος τη νίκη.

Πρόσφατα, μάλιστα, διέρρευσε ένα spoiler που προδίδει ποια θα είναι τα δύο κορίτσια που θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό μετά από όλες τις δοκιμασίες που θα περάσουν. Σύμφωνα με την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα στην επόμενη δοκιμασία που θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, τα κορίτσια θα πρέπει να φωτογραφηθούν σε μία παραλία και στη συνέχεια σε μία παραλία. Την χειρότερη απόδοση, όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη θα την έχει η Ιωάννα Κυρίτση, η οποία θα αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας.

Όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η κοπέλα που θα αποχωρήσει από το GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας θα είναι η Ιωάννα Κυρίτση, μία από τις αγαπημένες του Άγγελου Μπράτη.

GNTM: «Δε σε κρατά κανείς με το ζόρι»! Το αιχμηρό σχόλιο του Μπράτη σε παίκτρια! (Video)

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM ο Άγγελος Μπράτης έγινε έξαλλος με την Άννα! Της είπε χαρακτηριστικά: «Δε σε κρατά κανείς με το ζόρι»!

Η αποψινή δοκιμασία στο ριάλιτι μόδας του Star είναι να ποζάρουν τα μοντέλα στον φακό του φωτογράφου – ειδικού στις επικίνδυνες αποστολές, Μάριου Καζάκου. GNTM: Η Μαρία είπε ότι ένιωσε για την κριτική της Ζενεβιέβ! (Video)

Η δοκιμασία για τα κορίτσια έφτασε στο τέλος της και στη συνέχεια τα επίδοξα μοντέλα στάθηκαν μπροστά από τους κριτές για να σχολιάσουν τις φωτογραφίες τους.

Η φωτογραφία της Άννας όμως δεν άρεσε στους κριτές κι εκείνη προσπάθησε να δικαιολογηθεί χρησιμοποιώντας την αδιαθεσία που ένιωσε.

Τότε ο Άγγελος Μπράτης έγινε έξαλλος και την ρώτησε αν θέλει να αξιολογήσουν την φωτογραφία με επιείκεια και μάλιστα της είπε χαρακτηριστικά: «Δε σε κρατά κανείς με το ζόρι»!

Πηγή: youweekly.gr

GNTM: Παίκτρια δεν άντεξε και πήγε να λιποθυμήσει! Επικράτησε πανικός! (Video)

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM είδαμε ότι η Άννα κατέρρευσε αμέσως μετά την αποψινή φωτογράφιση! Την κρατούσε η Έλενα Χριστοπούλου για να μην πέσει κάτω.

Η αποψινή δοκιμασία στο ριάλιτι μόδας του Star είναι να ποζάρουν τα μοντέλα στον φακό του φωτογράφου – ειδικού στις επικίνδυνες αποστολές, Μάριου Καζάκου. GNTM: Απίστευτος καυγάς μεταξύ διαγωνιζόμενων! (Video)

Η Άννα αμέσως μετά την φωτογράφηση και αφού της είπαν ότι δεν τα πήγε και πολύ καλά, ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει.

Η Έλενα Χριστοπούλου έσπευσε να πάει η κοντά της και την κρατούσε για να μην πέσει κάτω.

Την έβαλαν να καθίσει, της έριξαν λίγο νερό στο πρόσωπο της και εκείνη συνέχισε να κλαίει και να λέει ότι δεν ένιωθε καλά.

Κάποιες συμπαίκτριες της έτρεξαν κοντά της για να την βοηθήσουν, ενώ άλλες δεν έδωσαν καμία σημασία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

GNTM: Η πιο extreme αλλαγή του παιχνιδιού ήταν αυτή!

Στο GNTM έφτασε η στιγμή της αποκάλυψης! Υπήρξαν τεράστιες αλλαγές, γέλια, αλλά και και απογοήτευση!

Στο ριάλιτι μόδας του Star απόψε ήρθε η στιγμή που όλες περιμένανε! Φυσικά μιλάμε για το makeover!

Μετά από πολύ γκρίνια, κλάμα και ανυπομονησία ήρθε η στιγμή να δουν τα κορίτσια τη νέα τους ταυτότητα!

Φυσικά υπήρξαν στιγμές που τα κορίτσια γέλασαν και χάρηκαν από το αποτέλεσμα, όπως η Κάτια.

Ενώ, δεν έλειψε και η απογοήτευση σε κάποια κορίτσια... όπως ήταν η Μαρία!

Δείτε σχετικό βίντεο:

GNTM: Ένα βήμα πριν ''εξαφανιστεί'' η Σουζάνα για την αλλαγή στα μαλλιά της!

Η Σουζάνα στο σημερινό επεισόδιο του GNTM ξέσπασε σε κλάματα για την αλλαγή που έμαθε ότι θα κάνουν στα μαλλιά της!

Στο ριάλιτι μόδας του Star απόψε ήρθε η στιγμή που όλες περιμένανε! Φυσικά μιλάμε για το makeover!

Όταν τους ανακοινώθηκαν τα κουρέματα που θα είχε η κάθε μία η Σουζάνα... ξέσπασε σε κλάματα γιατί θα έπρεπε να της ξυρίσουν τα μαλλιά της.

Οι κοπέλες της έλεγαν ότι έχει ήδη κοντό μαλλί επομένως δεν χρειάζεται να κλαίει, αλλά εκείνη συνέχιζε να κλαίει γιατί μακραίνει δύσκολα το μαλλί της.

Η Βίκυ Καγιά ωστόσο της την «είπε» γιατί είναι η δεύτερη φορά που κλαίει για δοκιμασία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share