Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

GNTM: Η πιο extreme αλλαγή του παιχνιδιού ήταν αυτή!

Άλλος άνθρωπος!

14 Οκτωβρίου 2019 23:12
GNTM: Η πιο extreme αλλαγή του παιχνιδιού ήταν αυτή!

Στο GNTM έφτασε η στιγμή της αποκάλυψης! Υπήρξαν τεράστιες αλλαγές, γέλια, αλλά και και απογοήτευση!

Στο ριάλιτι μόδας του Star απόψε ήρθε η στιγμή που όλες περιμένανε! Φυσικά μιλάμε για το makeover!

Μετά από πολύ γκρίνια, κλάμα και ανυπομονησία ήρθε η στιγμή να δουν τα κορίτσια τη νέα τους ταυτότητα!

Φυσικά υπήρξαν στιγμές που τα κορίτσια γέλασαν και χάρηκαν από το αποτέλεσμα, όπως η Κάτια.

Ενώ, δεν έλειψε και η απογοήτευση σε κάποια κορίτσια... όπως ήταν η Μαρία!

Δείτε σχετικό βίντεο:

GNTM: Ένα βήμα πριν ''εξαφανιστεί'' η Σουζάνα για την αλλαγή στα μαλλιά της!

Η Σουζάνα στο σημερινό επεισόδιο του GNTM ξέσπασε σε κλάματα για την αλλαγή που έμαθε ότι θα κάνουν στα μαλλιά της!

Στο ριάλιτι μόδας του Star απόψε ήρθε η στιγμή που όλες περιμένανε! Φυσικά μιλάμε για το makeover!

Όταν τους ανακοινώθηκαν τα κουρέματα που θα είχε η κάθε μία η Σουζάνα... ξέσπασε σε κλάματα γιατί θα έπρεπε να της ξυρίσουν τα μαλλιά της.

Οι κοπέλες της έλεγαν ότι έχει ήδη κοντό μαλλί επομένως δεν χρειάζεται να κλαίει, αλλά εκείνη συνέχιζε να κλαίει γιατί μακραίνει δύσκολα το μαλλί της.

Η Βίκυ Καγιά ωστόσο της την «είπε» γιατί είναι η δεύτερη φορά που κλαίει για δοκιμασία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Gntm Spoiler: Αυτή είναι η μεγάλη ανατροπή του αποψινού επεισοδίου!

Ένα έκτακτο spoiler alert έσκασε για το GNTM και σας αποκαλύπτουμε όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο! Φυσικά, δε θα λείψουν κι αυτήν την φορά τα δράματα, αλλά και οι υστερίες των κοριτσιών!

Τα 20 υποψήφια GNTMs θα μεταμορφωθούν από κορίτσια της διπλανής πόρτας σε high fashion models, με τους hair experts Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα να επιμελούνται τα νέα looks.

Οι αντιδράσεις και τα πρώτα «όχι» δεν αργούν να ακουστούν, ενώ η ανασφάλεια της αλλαγής κυριεύει ακόμα και τις πιο τολμηρές. Η θέα ψαλιδιών, ξυραφιών και οξυζενέ τρομάζει, τα κορίτσια όμως καλούνται να συνεργαστούν, ιδίως όταν η διαδικασία αποκτά και κοινωνικό χαρακτήρα με τα παλιά ρούχα να δίνονται προς ανακύκλωση και τις κομμένες κοτσίδες να χαρίζονται στο Άλμα Ζωής.

Η στιγμή της αποκάλυψης επιφυλάσσει άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες εκπλήξεις στις «ολοκαίνουριες» υποψήφιες του GNTM.

Νέα μέρα ξεκινά στο σπίτι με τα κορίτσια να ξυπνούν στην κυριολεξία ανανεωμένα. Η Έλενα Χριστοπούλου κάνει την εμφάνιση της και βοηθά τα μοντέλα να αγκαλιάσουν τη νέα τους εμφάνιση με μια ιδιαίτερη polaroid φωτογράφιση: το κάθε κορίτσι καλείται να περάσει στο κλικ ένα συναίσθημα της επιλογής της.

Νιώθουν όλες το ίδιο χαρούμενες με τον καινούριο τους εαυτό;

Θα καταφέρουν να οικειοποιηθούν γρήγορα το new look τους και να εκτοξευτούν στα πλαίσια και στους ρυθμούς του διαγωνισμού;

Δείτε το trailer:

GNTM 2: Makeover με κλάματα και νεύρα! (Video)

Έφτασε η μεγάλη στιγμή του GNTM 2 που όλοι περιμέναμε! GNTM: Έσκασε βόμβα! Παίκτρια είναι αρραβωνιασμένη με γνωστό ηθοποιό!

Το αγαπημένο makeover των κοριτσιών έρχεται, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων, εκνευρισμό και -φυσικά- κλάματα.

Ποιες ενθουσιάστηκαν με το νέο τους hairstyle και ποιες δεν μπορούν να δουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη; Αυτό το κοντό ξανθό μαλλί ποια θα το πάρει και η γκρίνια της Μαρίας!

Δύο ακόμα νέες δοκιμασίες και δύο ακόμα αποχωρήσεις φέρνουν τις διαγωνιζόμενες του GNTM 2 στα άκρα!

Η Μαρτίνα δεν άντεξε άλλο και έκραξε συμπαίκτρια της! (Video)

Η Μαρτίνα έσταξε δηλητήριο σήμερα στο GNTM. Ποια παίκτρια έκραξε μετά μετά τον σχολιασμό της φωτογραφίας της από τους κριτές;

Οι διαγωνιζόμενη δεν δίστασε να να πει την γνώμη της για την συμπαίκτρια της, την οποία όπως φαίνεται δεν συμπαθεί καθόλου. GNTM: Το... μπαλάκι της Ζενεβιέβ και ο καβγάς των μοντέλων! (Video)

Όπως φαίνεται, η Ελευθερία, η οποία πήρε το golden pass και μπήκε από την αρχή στο σπίτι του GNTM, δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής από την ομάδα των «FF».

GNTM: Ξεκίνησαν οι καυγάδες για Ζενεβιέβ - Χριστοπούλου! (Video)

Ξεκίνησαν οι καυγάδες για Ζενεβιέβ - Χριστοπούλου στο σημερινό επεισόδιο του GNTM! Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την Έλενα Χριστοπούλου, με την δεύτερη να γυρνάει την πλάτη της την ώρα της δοκιμασίας.

Όπως φαίνεται η Ζενεβιέβ από νωρίς σήμερα έχει τα νεύρα της, αφού νωρίτερα έβαλε τις φωνές στα κορίτσια, λόγω της χθεσινής δοκιμασίας. Πολλές φορές όπως και πέρυσι διαφωνούσαν οι δυο τους για τα θέματα των δοκιμασιών και το πώς έπρεπε να ποζάρουν τα κορίτσια!

«Αυτό το κορίτσι θέλει πολύ μάθημα», είπε η coach των κοριτσιών με την Ζενεβιέβ να απαντάει: «Δεν είμαστε φροντιστήριο». GNTM: Ακόμα δεν ξεκίνησε το επεισόδιο και η Ζενεβιέβ φωνάζει! (Video)

Εκείνη τη στιγμή η Έλενα Χριστοπούλου φανερά εκνευρισμένη δήλωσε: «Μίλα για εσένα. Εσύ είσαι art director εγώ σου λέω θέλει μάθημα. Δεν ξέρει καθόλου. Είναι η πρώτη φορά. Δεν έρχονται για να μάθουν κιόλας; Αι παρατήστε με».

Πηγή: youweekly.gr

GNTM 2: Τα «καρφιά» της Χαράς για τα… «ψεύτικα» κλάματα της Μαρτίνας! (Video)

Στα παρασκήνια του GNTM 2 βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και η Τζώρτζια Γεωργίου και μίλησε με τα κορίτσια! GNTM 2 spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε! (Video)

Μετά το τέλος του γυρίσματος που έγινε στο πλατό και αποχώρησε η Αργυρώ, τα νεαρά μοντέλα σχολίασαν τις εξελίξεις!

Η Χαρά αναφέρθηκε στην κίνηση της Μαρτίνας να δώσει στη Βίκυ Καγιά τη φωτογραφία της και να βάλει τα κλάματα μπροστά στους κριτές:

«Δε ξέρω αν όντως ένιωθε πιεσμένη ή αν απλά ήθελε επιπλέον εύνοια, αλλά μου φάνηκε υπερβολική» είπε η Χαρά ενώ η Κέισι πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς για δράματα.

Φυσικά, η Μαρτίνα πέταξε πάλι τα «καρφιά» της για την Ελευθερία! «Είναι σαν να μην υπάρχει μέσα στο σπίτι! Ιδανικά θα ήθελα να μην είναι μέσα στο δωμάτιο για να έχουμε περισσότερο χώρο στις ντουλάπες».

GNTM spoiler: Αυτή είναι η τελική τετράδα! Το μεγάλο φαβορί μένει εκτός...

GNTM spoiler: Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και εκτός από τις κλασικές διαρροές στο Survivor σας έχουμε και για το GNTM!

Τα γυρίσματα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και εμείς σας έχουμε ήδη την τελική τετράδα, σύμφωνα με spoiler που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες!

Ο δεύτερος κύκλος του πετυχημένου ριάλιτι μόδας έχει ξεκινήσει εδώ και 3 εβδομάδες και η τηλεθέαση έχει χτυπήσει κόκκινο! Οι παίκτριες μπήκαν στο σπίτι όμως πλέον έχουν απομείνει μόλις 4, με το μεγάλο φαβορί να είναι εκτός!

Ποια είναι η τελική τετράδα και ποιο είναι το φαβορί που έχει μείνει έξω; Δείτε την παρακάτω φωτογραφία που σας εξασφάλισε το Athensmagazine.gr και θα καταλάβετε!

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share