Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Ανθή του GNTM; Έγινε μανούλα και έχει πάρει αρκετά κιλά!

Τρομερή αλλαγή μετά από 10 χρόνια!

11 Οκτωβρίου 2019 10:22
Θυμάστε την Ανθή του GNTM; Έγινε μανούλα και έχει πάρει αρκετά κιλά!

Θυμάστε την Ανθή του GNTM; Έγινε μανούλα και έχει πάρει αρκετά κιλά!

Η Ανθή Τσομπανίδου ήταν η παίκτρια του GNTM που ποτέ δεν μάσησε τα λόγια της τολμώντας πολλές φορές να τα βάλει με συμπαίκτριες αλλά και κριτές.

Τη γνωρίσαμε το 2009, σε ηλικία μόλις 18 ετών, όμως παραήταν δυναμική για να αντέξει τις εντάσεις και τον εγκλεισμό στο σπίτι των μοντέλων. Η πίεση την οδήγησε σε οικειοθελή αποχώρηση, με την ίδια να πραγματοποιεί ορισμένες φωτογραφίσεις μετά το τέλος της από το ριάλιτι,

Ωστόσο, αυτό δεν κράτησε πολύ.

Η Ανθή γρήγορα έκανε τη δική της οικογένεια. Παντρεύτηκε, έγινε μανούλα και σήμερα, 10 χρόνια μετά, στα 28 της πλέον είναι μια ώριμη και πολύ εντυπωσιακή γυναίκα.

Χυμώδης και ήρεμη δεν θα μπορούσε να μην εντυπωσιάσει.

Δείτε τη!

GNTM: Ανησυχητικά αδύνατη παίκτρια του ριάλιτι! Έχασε 10 κιλά!

Ανησυχητικά αδύνατη παίκτρια του ριάλιτι! Έχασε 10 κιλά...

Η Ροζάνα Κουτσούκου κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στις auditions του GNTM και να περάσει στον τελικό παρά ο γεγονός πως οι αναλογίες της θα μπορούσαν να θεωρηθούν απαγορευτικές.

Ζουμερή, με καμπύλες και λιγότερο ψηλή από τις υπόλοιπες κοπέλες του σπιτιού, κατάφερε να… επιβιώσει αρκετές εβδομάδες πριν την αποχώρησή της, με τον Δημήτρη Σκουλό να παραδέχεται πως ήταν η αγαπημένη του παίκτρια.

Αυτόν τον καιρό, εργάζεται σεζόν στη Μύκονο, με τις φωτογραφίες που αναρτά να την παρουσιάζουν εντελώς διαφορετική από ό,τι τη γνωρίσαμε.

Όπως είναι φανερό, η εικόνα της έχει αλλάξει εντελώς, με τις καμπύλες να έχουν δώσει τη θέση τους σε ένα πιο «στεγνό» κορμί, εμφανώς αδυνατισμένο.

Η κοκκινομάλλα του ριάλιτι μόδας έχασε πάνω από 10 κιλά και με υπερηφάνεια μας παρουσιάζει το νέο της σώμα!

Έγινε γάμος ''βόμβα'' και δεν το έμαθε κανείς!

Έγινε γάμος ''βόμβα'' και δεν το έμαθε κανείς...

Η Σιντορέλα Τόλη είχε εντυπωσιάσει τους πάντες όταν πριν από 8 χρόνια είχε κερδίσει το δεύτερο Νext Top Model.

Η αλβανικής καταγωγής 17χρονη, το 2011, ήταν η αγαπημένη των κριτών του ριάλιτι μόδας και έφτασε να κερδίσει τον διαγωνισμό παρότι ήταν η πιο νεαρή από όλες τις υποψήφιες.

Οκτώ χρόνια μετά η Σιντορέλα, στα 25 της, έχοντας συνεργαστεί με διάσημους οίκους μόδας στο εξωτερικό την είδαμε να ποζάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δίπλα σε έναν πάρα πολύ γοητευτικό μελαχρινό άνδρα και μόλις μία εβδομάδα πριν, οι δυο τους, πέρασαν το κατώφλι της εκκλησίας τελώντας τον γάμο τους

Το πολύ ταιριαστό ζευγάρι έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες και από τον μήνα του μέλιτος στην πανέμορφη Τοσκάνη της Ιταλίας, με τους δυο τους να μοιάζουν απόλυτα ευτυχισμένοι.

GNTM 2: Τα τρία κορίτσια που είναι φαβορί για την επόμενη φάση! (photo-video)

Tα τρία φαβορί που διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο πρόκρισης για το σπίτι του GNTM 2 παρουσίασε η εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου»! GNTM: Το δράμα της όμορφης μάνας! Τα δάκρυα στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο γάμος με Σεΐχη στις Μαλδίβες και η εφιαλτική ζωή στο παλάτι!

Συγκεκριμένα, η Τζώρτζια Γεωργίου ανέφερε τα τρία μοντέλα, τα οποία έχουν πολλές πιθανότητες να συνεχίσουν το «ταξίδι», μιας και κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο bootcamp.

Αυτές είναι η Χαρά Παππά, η 19χρονη αγρότισσα Μαρία Μιχαλοπούλου και η plus size Κατερίνα Πεφίτση.

Χαρά Παππά

Μαρία Μιχαλοπούλου

Κατερίνα Παφίτση

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share