Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 2: Το πρώτο μήνυμα της Σίλιας μετά την αποχώρηση της! (photo)

Τι έγραψε;

9 Οκτωβρίου 2019 10:15
GNTM 2: Το πρώτο μήνυμα της Σίλιας μετά την αποχώρηση της! (photo)

Αποχώρησε από το GNTM 2 η Σίλια προς έκπληξη πολλών στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο! GNTM 2: Δείτε όλα τα Highlights του χθεσινού επεισοδίου!

Οι κριτές αποφάσισαν πώς η Σίλια και η Ιωάννα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες, αλλά εκείνη που έπρεπε να δει την πόρτα της εξόδου ήταν η 24χρονη καλλονή από την Ολλανδία.

Λίγη ώρα μετά την προβολή του επεισοδίου, η Σίλια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και μέσα από τα instastories της έστειλε το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της.

«Ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες έφτασε στο τέλος του. Αλλά όπως λένε, κάθε τέλος και μία νέα αρχή. Θα ήθελε να ευχαριστήσω όλους εσάς για τα θετικά σχόλια που δέχομαι. Είναι ειλικρινά συγκινητικό να λαμβάνεις μηνύματα υποστήριξης από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις».

GNTM 2: Η Μαρτίνα δεν άντεξε άλλο και έκραξε συμπαίκτρια της! (Video)

Η Μαρτίνα έσταξε δηλητήριο σήμερα στο GNTM. Ποια παίκτρια έκραξε μετά μετά τον σχολιασμό της φωτογραφίας της από τους κριτές;

Οι διαγωνιζόμενη δεν δίστασε να να πει την γνώμη της για την συμπαίκτρια της, την οποία όπως φαίνεται δεν συμπαθεί καθόλου. GNTM: Το... μπαλάκι της Ζενεβιέβ και ο καβγάς των μοντέλων! (Video)

Όπως φαίνεται, η Ελευθερία, η οποία πήρε το golden pass και μπήκε από την αρχή στο σπίτι του GNTM, δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής από την ομάδα των «FF».

GNTM: Ξεκίνησαν οι καυγάδες για Ζενεβιέβ - Χριστοπούλου! (Video)

Ξεκίνησαν οι καυγάδες για Ζενεβιέβ - Χριστοπούλου στο σημερινό επεισόδιο του GNTM! Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την Έλενα Χριστοπούλου, με την δεύτερη να γυρνάει την πλάτη της την ώρα της δοκιμασίας.

Όπως φαίνεται η Ζενεβιέβ από νωρίς σήμερα έχει τα νεύρα της, αφού νωρίτερα έβαλε τις φωνές στα κορίτσια, λόγω της χθεσινής δοκιμασίας. Πολλές φορές όπως και πέρυσι διαφωνούσαν οι δυο τους για τα θέματα των δοκιμασιών και το πώς έπρεπε να ποζάρουν τα κορίτσια!

«Αυτό το κορίτσι θέλει πολύ μάθημα», είπε η coach των κοριτσιών με την Ζενεβιέβ να απαντάει: «Δεν είμαστε φροντιστήριο». GNTM: Ακόμα δεν ξεκίνησε το επεισόδιο και η Ζενεβιέβ φωνάζει! (Video)

Εκείνη τη στιγμή η Έλενα Χριστοπούλου φανερά εκνευρισμένη δήλωσε: «Μίλα για εσένα. Εσύ είσαι art director εγώ σου λέω θέλει μάθημα. Δεν ξέρει καθόλου. Είναι η πρώτη φορά. Δεν έρχονται για να μάθουν κιόλας; Αι παρατήστε με».

Πηγή: youweekly.gr

GNTM 2: Τα «καρφιά» της Χαράς για τα… «ψεύτικα» κλάματα της Μαρτίνας! (Video)

Στα παρασκήνια του GNTM 2 βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και η Τζώρτζια Γεωργίου και μίλησε με τα κορίτσια! GNTM 2 spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε! (Video)

Μετά το τέλος του γυρίσματος που έγινε στο πλατό και αποχώρησε η Αργυρώ, τα νεαρά μοντέλα σχολίασαν τις εξελίξεις!

Η Χαρά αναφέρθηκε στην κίνηση της Μαρτίνας να δώσει στη Βίκυ Καγιά τη φωτογραφία της και να βάλει τα κλάματα μπροστά στους κριτές:

«Δε ξέρω αν όντως ένιωθε πιεσμένη ή αν απλά ήθελε επιπλέον εύνοια, αλλά μου φάνηκε υπερβολική» είπε η Χαρά ενώ η Κέισι πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς για δράματα.

Φυσικά, η Μαρτίνα πέταξε πάλι τα «καρφιά» της για την Ελευθερία! «Είναι σαν να μην υπάρχει μέσα στο σπίτι! Ιδανικά θα ήθελα να μην είναι μέσα στο δωμάτιο για να έχουμε περισσότερο χώρο στις ντουλάπες».

GNTM - Highlights: Η έξαλλη παίκτρια, οι κόντρες με την Βίκυ Καγιά και τα φίδια!

Όλα τα highlights από το επεισόδιο του GNTM χτες! Η έξαλλη παίκτρια, οι κόντρες με την Βίκυ Καγιά και τα φίδια!

Στο επεισόδιο του GNTM μία παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα με το που είδε το φίδι με το οποίο θα πρέπει να ποζάρει. Η ίδια έτρεμε από τον φόβο της!

Οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τους φόβους τους και να ανταποκριθούν στην απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης που έχει κοινωνικό χαρακτήρα.

Αρχικά όλες οι κοπέλες έδειξαν αποφασισμένες να φωτογραφηθούν κρατώντας από ένα φίδι, όταν όμως ήρθε η στιγμή για την Σουζάνα να δεν άντεξε.

Η 19χρονη Σουζάνα δεν μπορούσε να σκεφτεί καν την πιθανότητα να πάρει ένα φίδι στα χέρια της.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Με το που είδα ένα φίδι, σκέφτηκα πως ήταν η σειρά μου να φύγω από το GNTM γιατί δεν μπορώ στην ιδέα» και βγήκε έξω από το στούντιο κλαίγοντας με λυγμούς.

Στην συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου προσπάθησε να τη μεταπείσει και να την κάνει να μπει μέσα στο στούντιο για να κάνει τη φωτογράφηση.

GNTM spoiler: Αυτή είναι η τελική τετράδα! Το μεγάλο φαβορί μένει εκτός...

GNTM spoiler: Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και εκτός από τις κλασικές διαρροές στο Survivor σας έχουμε και για το GNTM!

Τα γυρίσματα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και εμείς σας έχουμε ήδη την τελική τετράδα, σύμφωνα με spoiler που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες!

Ο δεύτερος κύκλος του πετυχημένου ριάλιτι μόδας έχει ξεκινήσει εδώ και 3 εβδομάδες και η τηλεθέαση έχει χτυπήσει κόκκινο! Οι παίκτριες μπήκαν στο σπίτι όμως πλέον έχουν απομείνει μόλις 4, με το μεγάλο φαβορί να είναι εκτός!

Ποια είναι η τελική τετράδα και ποιο είναι το φαβορί που έχει μείνει έξω; Δείτε την παρακάτω φωτογραφία που σας εξασφάλισε το Athensmagazine.gr και θα καταλάβετε!

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share