Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε! (Video)

Τι εντυπώσεις δημιουργήθηκαν για αυτή που έμεινε;

9 Οκτωβρίου 2019 00:01
GNTM: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε! (Video)

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε απόψε από το GNTM και την ώρα που ανακοινώθηκε το όνομα δεν ακούστηκε ούτε ένα χειροκρότημα στο παιχνίδι.

Ακόμη ένα κορίτσια είδε την πόρτα να κλείνει πίσω της μετά την δοκιμασία με τις ντουζιέρες πάνω στο λεωφορείο. GNTM: Η Μαρτίνα δεν άντεξε άλλο και έκραξε συμπαίκτρια της! (Video)

Η Ιωάννα και η Σύλια είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες για σήμερα, ωστόσο η Σύλια αποχώρησε από το παιχνίδι.

GNTM: Το... μπαλάκι της Ζενεβιέβ και ο καβγάς των μοντέλων! (Video)

Η Ζενεβιέβ μπήκε στο σπίτι του GNTM και τα κορίτσια παραλίγο να... παίξουν ξύλο μεταξύ τους μετά την ανακοίνωση της για την δοκιμασία.

Μερικές από τις διαγωνιζόμενες νευρίασαν και ξέσπασαν φωνάζοντας, ενώ άλλες ξέσπασαν σε κλάματα, με την Ζενεβιέβ να κάθεται να τις κοιτάει. Δείτε ακόμα: Πανικός! Το «άτακτο» φίδι δείτε που τρύπωσε... στην παίκτρια! (Video)

Μετά τις αντιδράσεις ορισμένων διαγωνιζόμενων για την τελική φωτογραφία τους που φτάνει στους κριτές, η Ζενεβιέβ Μαζαρί πέταξε το... μπαλάκι στα κορίτσια και τους ζήτησε, για πρώτη φορά στο GNTM, να αποφασίσουν οι ίδιες για τη φωτογραφία τους που θα κρίνει το μέλλον τους στο παιχνίδι.

Πηγή: youweekly.gr

GNTM: Ξεκίνησαν οι καυγάδες για Ζενεβιέβ - Χριστοπούλου! (Video)

Ξεκίνησαν οι καυγάδες για Ζενεβιέβ - Χριστοπούλου στο σημερινό επεισόδιο του GNTM! Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την Έλενα Χριστοπούλου, με την δεύτερη να γυρνάει την πλάτη της την ώρα της δοκιμασίας.

Όπως φαίνεται η Ζενεβιέβ από νωρίς σήμερα έχει τα νεύρα της, αφού νωρίτερα έβαλε τις φωνές στα κορίτσια, λόγω της χθεσινής δοκιμασίας. Πολλές φορές όπως και πέρυσι διαφωνούσαν οι δυο τους για τα θέματα των δοκιμασιών και το πώς έπρεπε να ποζάρουν τα κορίτσια!

«Αυτό το κορίτσι θέλει πολύ μάθημα», είπε η coach των κοριτσιών με την Ζενεβιέβ να απαντάει: «Δεν είμαστε φροντιστήριο». GNTM: Ακόμα δεν ξεκίνησε το επεισόδιο και η Ζενεβιέβ φωνάζει! (Video)

Εκείνη τη στιγμή η Έλενα Χριστοπούλου φανερά εκνευρισμένη δήλωσε: «Μίλα για εσένα. Εσύ είσαι art director εγώ σου λέω θέλει μάθημα. Δεν ξέρει καθόλου. Είναι η πρώτη φορά. Δεν έρχονται για να μάθουν κιόλας; Αι παρατήστε με».

Πηγή: youweekly.gr

GNTM 2: Τα «καρφιά» της Χαράς για τα… «ψεύτικα» κλάματα της Μαρτίνας! (Video)

Στα παρασκήνια του GNTM 2 βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και η Τζώρτζια Γεωργίου και μίλησε με τα κορίτσια! GNTM 2 spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε! (Video)

Μετά το τέλος του γυρίσματος που έγινε στο πλατό και αποχώρησε η Αργυρώ, τα νεαρά μοντέλα σχολίασαν τις εξελίξεις!

Η Χαρά αναφέρθηκε στην κίνηση της Μαρτίνας να δώσει στη Βίκυ Καγιά τη φωτογραφία της και να βάλει τα κλάματα μπροστά στους κριτές:

«Δε ξέρω αν όντως ένιωθε πιεσμένη ή αν απλά ήθελε επιπλέον εύνοια, αλλά μου φάνηκε υπερβολική» είπε η Χαρά ενώ η Κέισι πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς για δράματα.

Φυσικά, η Μαρτίνα πέταξε πάλι τα «καρφιά» της για την Ελευθερία! «Είναι σαν να μην υπάρχει μέσα στο σπίτι! Ιδανικά θα ήθελα να μην είναι μέσα στο δωμάτιο για να έχουμε περισσότερο χώρο στις ντουλάπες».

GNTM - Highlights: Η έξαλλη παίκτρια, οι κόντρες με την Βίκυ Καγιά και τα φίδια!

Όλα τα highlights από το επεισόδιο του GNTM χτες! Η έξαλλη παίκτρια, οι κόντρες με την Βίκυ Καγιά και τα φίδια!

Στο επεισόδιο του GNTM μία παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα με το που είδε το φίδι με το οποίο θα πρέπει να ποζάρει. Η ίδια έτρεμε από τον φόβο της!

Οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τους φόβους τους και να ανταποκριθούν στην απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης που έχει κοινωνικό χαρακτήρα.

Αρχικά όλες οι κοπέλες έδειξαν αποφασισμένες να φωτογραφηθούν κρατώντας από ένα φίδι, όταν όμως ήρθε η στιγμή για την Σουζάνα να δεν άντεξε.

Η 19χρονη Σουζάνα δεν μπορούσε να σκεφτεί καν την πιθανότητα να πάρει ένα φίδι στα χέρια της.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Με το που είδα ένα φίδι, σκέφτηκα πως ήταν η σειρά μου να φύγω από το GNTM γιατί δεν μπορώ στην ιδέα» και βγήκε έξω από το στούντιο κλαίγοντας με λυγμούς.

Στην συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου προσπάθησε να τη μεταπείσει και να την κάνει να μπει μέσα στο στούντιο για να κάνει τη φωτογράφηση.

Η Σουζάνα όμως έτρεμε από τον φόβο της και συνέχισε να κλαίει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share