Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

GNTM: Θυμάστε την παίκτρια που κούρεψαν πρώτη; Δείτε πως είναι σήμερα 10 χρόνια μετα!

Δεν θα την αναγνωρίζεται!

26 Σεπτεμβρίου 2019 08:31
GNTM: Θυμάστε την παίκτρια που κούρεψαν πρώτη; Δείτε πως είναι σήμερα 10 χρόνια μετα!

Θυμάστε την παίκτρια στου Νext top model που κούρεψαν πρώτη; Δείτε πως είναι σήμερα 10 χρόνια μετα!

Ήταν, βλέπετε, η πιο αντιδραστική παίκτρια του σπιτιού, η οποία -όπως στο τέλος αποδείχτηκε- έκανε πολύ καλά που και μπήκε και παρέμεινε ο εαυτό της.

Ο λόγος για την Αρετή Σταθοπούλου είχε αντιδράσει πολύ άσχημα όταν οι κομμωτές του ριάλιτι αποφάσισαν να τις κόψουν τα μακριά μαλλιά της ανδρικά, με όσα ακολούθησαν να καθιστούν σαφές πως η Αρετή δεν ένιωθε καθόλου καλά με τη νέα της εικόνα παρά το γεγονός πως οι κριτές αποθέωναν το νέο της look.

Σήμερα, το κορίτσι αυτό ουδεμία σχέση έχει με τον εαυτό που είδαμε στο ριάλιτι. Τα μαλλιά του είναι ξανθά και αρκετά μακριά, ενώ το βλέπουμε να παρουσιάζεται στα social media πιο όμορφο και εντυπωσιακό από ποτέ.

Όσο για το μόντελινγκ; Αποτελεί για τα καλά παρελθόν.

Δείτε την Αρετή εν έτει 2019:

Θυμάστε την νικήτρια του Next top model 1; Δείτε πως είναι σήμερα η Σεράινα!

Πριν από μια δεκαετία το Greece's Next Top Model παίζονταν σε άλλο ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι και τότε νικήτρια είχε αναδειχτεί η Σεράινα Καζαμία, που σήμερα είναι 29 χρονών και ζει μόνιμα στην Ελβετία. Δείτε και δεν θα το πιστεύετε πως είναι σήμερα η Έλενα από GNTM!


"∆εν έχω μετανιώσει καθόλου για τη συμμετοχή μου. Ηταν μια πολύ σημαντική περίοδος στη ζωή μου και είχα επιτυχία σε αυτό που έκανα. Γνώρισα πολλά άτομα και ταξίδεψα πολύ. Ηταν πολύ διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή μου, έντονο και ωραίο» είχε δηλώσει η Σεράινα μετά το τέλος του σόου.

Παρ' όλα αυτά η καλλονή με τις κρητικές και ελβετικές ρίζες κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο και το συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο.

H Σεράινα αποφάσισε να ζήσει στην Ελβετία, σε ένα περιβάλλον που δεν της ήταν άγνωστο.

«Αποφάσισα να ζήσω και πάλι εκεί. Έτσι απλά. Μου έλειπαν η καθημερινότητά της, ο τρόπος ζωής, το πρόγραµµα που έχει η χώρα, η οικογένειά µου, η δουλειά, οι φίλοι µου. Έχω µια πολύ όµορφη και ευτυχισµένη ζωή» έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Εκεί ασχολείται περιστασιακά με το μόντελινγκ, επιλέγοντας τις δουλειές της προσεκτικά, ενώ επέστρεψε στον πρώτο της έρωτα, τη γυμναστική. Αφού εργάστηκε ως personal trainer για κάποιο διάστημα, συνεργάστηκε με μεγάλο γυμναστήριο, όπου «ενεπλάκη» και στο διοικητικό κομμάτι του.

«Όταν άρχισα να δουλεύω στο γυµναστήριο, σταµάτησα γιατί δεν προλάβαινα να κάνω και µόντελινγκ. ∆ουλεύω πέντε µε έξι ηµέρες την εβδοµάδα κι επειδή έχω και πολλά χόµπι αυτή τη στιγµή δεν χωράει και η μόδα στη ζωή µου. Ισως κάποια στιγµή στο µέλλον να επιστρέψω» είχε αποκαλύψει.

Πάντως η Σεράινα μοιάζει να αψηφά τον χρόνο και δείχνει να μην έχει αλλάξει καθόλου.

]


Θυμάστε τη Μόνικα από Το Next Top Model; Δείτε πώς είναι εννέα χρόνια μετά!

Θυμάστε τη Μόνικα από το ριάλιτι μοντέλων; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα 9 χρόνια μετά!

Ήταν δυναμική, πανέμορφη και είχε προκαλέσει… σεισμό με τις εμφανίσεις της στο Next top modelπριν από εννέα χρόνια! Τι κάνει όμως σήμερα;

Η Monica Kwiecien, λοιπόν σήμερα, εκτός από το μόντελινγκ, έχει και μία άλλη μεγάλη αγάπη. Δεν είναι άλλη από τη γυμναστική στην οποία επιδίδεται καθημερινά.

Μάλιστα πλέον δεν δηλώνει μοντέλο αλλά personal trainer και αν δει κανείς τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, θα διαπιστώσει πως είναι πολύ γυμνασμένη, διατηρώντας, έτσι και αλλιώς το υπέροχο κορμί της.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share