Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

GNTM 2: Η τούμπα διαγωνιζόμενης και η αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Πάγωσαν όλοι!

24 Σεπτεμβρίου 2019 23:10
GNTM 2: Η τούμπα διαγωνιζόμενης και η αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

Στην δοκιμασία του GNTM μια παίκτρια δεν τα πήγε τόσο καλά. Έπεσε στην πασαρέλα και έτρεχε να δει τι συνέβη η Παπαγεωργίου.

Bootcamp σήμερα και ήδη πριν μπει η τελική δοκιμασία δέκα κοπέλες έφυγαν από το παιχνίδι.


Ωστόσο, την ώρα που βρισκόντουσαν στην πασαρέλα όπου δοκιμαζόντουσαν για το περπάτημα τους, μια κοπέλα έχασε την ισορροπία της λόγω των ψηλών παπουτσιών και έπεσε.

Αφού είδε η Παπαγεωργίου ότι αργούσε να σηκωθεί έτρεξε στο πλευρό της.

GNTM - Highlights: Το μασάζ στον Μπράτη και η κουκλάρα playmate ήταν μερικές από τις στιγμές που μας εντυπωσίασαν! (Video)

Τα highlights από το GNTM χτες (23/9)! Το μασάζ διαγωνιζόμενης στον Μπράτη, η playmate κουκλάρα με την εντυπωσιακή μαμά της και τα στραφταλιζέ γοβάκια!

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Στο σημερινό GNTM μια διαγωνόμενη κατάφερε και έκανε έξαλλους τους κριτές αλλά και την Ζενεβιέβ με τα υπέρλαμπρα παπούτσια που φόρεσε!

Το βλέμμα της Ζενεβιέβ έπεσε αμέσως πάνω στις ψηλοτάκουνες-όλο στρας γόβες της και μάλιστα της είπε χαρακτηριστικά «ξέρεις ποιες φοράνε τέτοιες γόβες;».

Στην συνέχεια μπήκε στο πλατό και εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και εννοείται πως και εκείνοι πρόσεξαν κατευθείαν τις γόβες της!

Η Βίκυ Καγιά της είπε χαρακτηριστικά: «Με αυτά τα παπούτσια που πας; Για χορό;» με εκείνη να απαντά «Δεν είναι παπούτσια για στριπτίζ, βγαίνω και για φαγητό».

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο τα παπούτσια το πρόβλημα αλλά και οι επεμβάσεις στα χείλη και στο στήθος της.

Φυσικά, η διαγωνιζόμενη δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Πήρε τις γόβες της και έφυγε!

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share