Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

GNTM 2: Αυτές είναι οι 7 κοπέλες που βρίσκονται τώρα στο σπίτι! (Video)

Spoiler!

23 Σεπτεμβρίου 2019 13:36
GNTM 2: Αυτές είναι οι 7 κοπέλες που βρίσκονται τώρα στο σπίτι! (Video)

Το Greece Next Top Model 2 μπορεί να βρίσκεται στην αρχή, όσο αφορά τα τηλεοπτικά επεισόδια που βλέπουμε εμείς, όμως στην πραγματικότητα έχει προχωρήσει πολύ με τα κορίτσια να βρίσκονται στο σπίτι και μάλιστα έχουν υπάρξει και αποχωρήσει. GNTM - Highlights: Τα νεύρα του Μπράτη, τα κλάματα και τα μοντέλα που ξεχώρισαν!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, «Ευτυχείτε», στο σπίτι βρίσκονται αυτή τη στιγμή 7 κοπέλες και βρίσκονται μια ανάσα από το τέλος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποιες είναι αυτές!

GNTM 2: Η αγιογράφος που «έσπασε τα δεσμά» και «ζωγράφισε» με το κόρμί της! (Video)

Η Στεφανία είναι αγιογράφος και θέλησε να πάει στις οντισιόν του GNTM 2 γιατί ήθελε από μικρή να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. GNTM 2: Τι κάνουν οι κριτές πριν από τις οντισιόν; (Video)

Ωστόσο, αυτό που την κρατούσε πίσω ήταν η συντηρητική οικογένεια που έχει αλλά και το γεγονός ότι ζει σε μια κλειστή κοινωνία! GNTM 2: Η κόρη πρώην μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ που θέλει να γίνει μοντέλο! (Video)

GNTM 2: Τσακώθηκαν Βίκη Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ώρα της οντισιόν!

Πανικός επικράτησε στο GNTM με την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τσακώθηκαν για μια παίκτρια που έβαλε τα κλάματα, λόγω της πρώτης

Η 24χρονη Ειρήνη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές οι οποίοι αρχικά έπαθαν έναν μικρό σοκ με τα τατουάζ που είχε στο σώμα της, με το περισσότερο να το παθαίνει η Καγιά.
Μάλιστα, μόλις έβαλε το μαγιό της, "ξίνισε" το πρόσωπο της, αφού είπε πως δεν κάνει για μοντέλο, αφού τα τατουάζ της είναι πολλά

Τι και αν οι υπόλοιποι κριτές της έδωσαν το "ναι", η Βίκυ διαφώνησε με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

GNTM - Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που μπαίνει πρώτη στο σπίτι!

Ξεκίνησαν και τα ...GNTM spoiler έχοντας ήδη ποια κοπέλα θα μπει μέσα στο σπίτι των μοντέλων...

Αξίζει να σηµειωθεί ότι την επιθυµία να βρεθούν ενώπιον της Βίκυς Καγιά, του Αγγελου Μπράτη, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δηµήτρη Σκουλού εξέφρασαν µέσω των βιογραφικών τους 7.000 κορίτσια. Οι τέσσερις κριτές του ριάλιτι μόδας μίλησαν στα κορίτσια για το τι ψάχνουν φέτος και έδωσαν τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Μία από τις κοπέλες που ξεχώρισε στο πρώτο επεισόδιο ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο, η όμορφη Ουκρανή που έκανε τους κριτές να ψηφίσουν ταυτόχρονα «ναι». Η νεαρή καλλονή, όπως όλα δείχνουν, είναι μία από τις κοπέλες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 2 κάτι που αποκάλυψε έμμεσα ο σύντροφός της με μια ανάρτηση στο Instagram, πριν δύο εβδομάδες.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share