Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

GNTM: Αυτό είναι το plus size model που πήρα τα ''1504 ναι!''

Είναι μια κούκλα!

17 Σεπτεμβρίου 2019 19:00
GNTM: Αυτό είναι το plus size model που πήρα τα ''1504 ναι!''

Δείτε φωτογραφίες από το plus size μοντέλο, το οποίο εντυπωσίασε χθες (16/9) τους κριτές του GNTM!

O λόγος για την Αλεξία Κούβελα, η οποία έκανε τη διαφορά!


«Το ότι είμαι plus size μοντέλο δεν σημαίνει ότι κάνω ανθυγιεινή διατροφή. Γυμνάζομαι και προσέχω τη διατροφή μου», ανέφερε η διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM!

Η Αλεξία Κούβελα πέρασε στα bootcamp, παίρνοντας μάλιστα τα 4 "ναι" από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού!


Δείτε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της

GNTM - Highlights: Ποια είναι η διαγωνιζόμενη που τρέλανε τους κριτές και η "κολλητή" της Τούνη; (Video)

Τα highlights από το GNTM χτες! Η «λαϊκιά» πρώην κολλητή της Τούνη και η διαγωνιζόμενη που εντυπωσίασε! Όλα όσα είδαμε και μας έκαναν εντύπωση...

Τρίτο επεισόδιο του GNTM και οι τέσσερις κριτές βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο Μπράτης ψάχνει την καλύτερη «μπουγάτσα».

Καγιά, Μπράτης, Σκουλός και Παπαγεωργίου μετά τις auditions της Αθήνας, βρίσκονται στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος για να βρουν το επόμενο top μοντέλο.

Μάλιστα, ο Άγγελος Μπράτης όταν συνάντησε τα κορίτσια, είπε πως θέλει να βρει την σωστή «μπουγάτσα», παρομοιάζοντας τις παίκτριες με το αγαπημένο γλυκό της πόλης.

GNTM 2: Τσακώθηκαν Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ώρα της οντισιόν!

Πανικός επικράτησε στο GNTM με την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τσακώθηκαν για μια παίκτρια που έβαλε τα κλάματα, λόγω της πρώτης.

Η 24χρονη Ειρήνη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές οι οποίοι αρχικά έπαθαν έναν μικρό σοκ με τα τατουάζ που είχε στο σώμα της, με το περισσότερο να το παθαίνει η Καγιά.


Μάλιστα, μόλις έβαλε το μαγιό της, "ξίνισε" το πρόσωπο της, αφού είπε πως δεν κάνει για μοντέλο, αφού τα τατουάζ της είναι πολλά.


Τι και αν οι υπόλοιποι κριτές της έδωσαν το "ναι", η Βίκυ διαφώνησε με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Λυδία Κατσανικάκη: Είναι η ωραιότερη του GNTM – Εντυπωσιάζουν οι φωτογραφίες της 21χρονης!

Είναι η ωραιότερη του GNTM και έχει εντυπωσιάσει το άλμπουμ με τις φωτογραφίες της...

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η 21 ετών Λυδία Κατσανικάκη από την πρώτη audition του GNTM.
Το κορίτσι που εντυπωσίασε με την αυτοπεποίθηση και την ιστορία του με την αλωπεκία, κατάφερε να περάσει στο bootcamp με 4 «ναι», αποδεικνύοντας πως το πιο σημαντικό είναι ο αέρας που εκπέμπεις και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Όπως αποδεικνύεται, η Λυδία δεν υποκρίθηκε στο ελάχιστο. Δεν εμφανίστηκε στο GNTM χωρίς περούκα απλά και μόνο για να συζητηθεί, καθώς οι φωτογραφίες στα social media αποδεικνύουν πως αυτό ακριβώς πρεσβεύει: Το διαφορετικό.

Δείτε το κορίτσι που εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM στην πραγματική του ζωή στις λήψεις που ακολουθούν:

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share