Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

GNTM - spoiler: Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο;

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή!

17 Σεπτεμβρίου 2019 16:55
GNTM - spoiler: Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο;

«Έσκασε» έκτακτη διαρροή για το GNTM απόψε! Όλες οι λεπτομέρειες για το επεισόδιο απόψε!

O μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επέστρεψε στη συχνότητα του Star, αναζητώντας την επόμενη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα, που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!


Στο ρόλο των 4 κριτών βρίσκονται η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για τις υποψήφιες GNTM ένας είναι ο απόλυτος στόχος και θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν: Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Δείτε απόψε 17.9.19 στις 21:00 την 2η Audition στη Θεσσαλονίκη:

GNTM 2: Τσακώθηκαν Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ώρα της οντισιόν!

Πανικός επικράτησε στο GNTM με την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τσακώθηκαν για μια παίκτρια που έβαλε τα κλάματα, λόγω της πρώτης.

Η 24χρονη Ειρήνη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές οι οποίοι αρχικά έπαθαν έναν μικρό σοκ με τα τατουάζ που είχε στο σώμα της, με το περισσότερο να το παθαίνει η Καγιά.


Μάλιστα, μόλις έβαλε το μαγιό της, "ξίνισε" το πρόσωπο της, αφού είπε πως δεν κάνει για μοντέλο, αφού τα τατουάζ της είναι πολλά.


Τι και αν οι υπόλοιποι κριτές της έδωσαν το "ναι", η Βίκυ διαφώνησε με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

GNTM 2: Το διαφορετικό μοντέλο που κέρδισε ομόφωνα 1504 "ναι"!

Αυτή είναι η ξανθιά Θεσσαλονικιά που "μάγεψε" τους τέσσερις κριτές του GNTM και πήρε 1504 "ναι". Ειδικά η Βίκυ Καγιά ξετρελάθηκε.

Οι auditions στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος ξεκίνησαν και δεκάδες κορίτσια θέλουν να δουν το όνειρο τους να πραγματοποιείτε.


Η δεύτερη κοπέλα που βρέθηκε μπροστά στους κριτές ήταν η Αλεξία, με τα κατάξανθα μαλλιά και τα εντυπωσιακά μάτια. Με το που την είδε η Βίκυ Καγιά Ξετρελάθηκε, ενώ και οι υπόλοιποι κριτές δεν σταματούσαν τα κοπλιμέντα.

Είναι plus size μοντέλο και θέλει να περάσει ένα δυνατό μήνυμα σε όλα τα κορίτσια!

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share