Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

GNTM 2: Ο Άγγελος Μπράτης αναζητά στην Θεσσαλονίκη... μπουγάτσα!

Και όμως τους το είπαν!

16 Σεπτεμβρίου 2019 21:30
GNTM 2: Ο Άγγελος Μπράτης αναζητά στην Θεσσαλονίκη... μπουγάτσα!

Τρίτο επεισόδιο σήμερα του GNTM και οι τέσσερις κριτές βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο Μπράτης ψάχνει την καλύτερη «μπουγάτσα».

Καγιά, Μπράτης, Σκουλός και Παπαγεωργίου μετά τις auditions της Αθήνας, βρίσκονται στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος για να βρουν το επόμενο top μοντέλο.


Μάλιστα, ο Άγγελος Μπράτης όταν συνάντησε τα κορίτσια, είπε πως θέλει να βρει την σωστή «μπουγάτσα», παρομοιάζοντας τις παίκτριες με το αγαπημένο γλυκό της πόλης.

GNTM - Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που μπαίνει πρώτη στο σπίτι!

GNTM - Spoiler: Αυτή είναι η παίκτρια που μπαίνει πρώτη στο σπίτι!

Ξεκίνησαν και τα ...GNTM spoiler έχοντας ήδη ποια κοπέλα θα μπει μέσα στο σπίτι των μοντέλων...

Αξίζει να σηµειωθεί ότι την επιθυµία να βρεθούν ενώπιον της Βίκυς Καγιά, του Αγγελου Μπράτη, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δηµήτρη Σκουλού εξέφρασαν µέσω των βιογραφικών τους 7.000 κορίτσια. Οι τέσσερις κριτές του ριάλιτι μόδας μίλησαν στα κορίτσια για το τι ψάχνουν φέτος και έδωσαν τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Μία από τις κοπέλες που ξεχώρισε στο πρώτο επεισόδιο ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο, η όμορφη Ουκρανή που έκανε τους κριτές να ψηφίσουν ταυτόχρονα «ναι». Η νεαρή καλλονή, όπως όλα δείχνουν, είναι μία από τις κοπέλες που μπήκαν στο σπίτι του GNTM 2 κάτι που αποκάλυψε έμμεσα ο σύντροφός της με μια ανάρτηση στο Instagram, πριν δύο εβδομάδες


«Κανονικά σήμερα είναι η μέρα που μου κάνουν δώρα και δεν κάνω εγώ, αλλά εγώ αυτός είμαι…Το πραγματικό δώρο το έχω πάρει δύο χρόνια τώρα στη ζωή μου, και απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή να το ξετυλίξω και να το χαρώ όπως μόνο εγώ ξέρω.

Σήμερα μου λείπεις πιο πολύ δώρο μου, αλλά όπως είπε κι ένας σοφός φίλος, η υπομονή είναι μια λέξη που τελειώνει σε ήττα, αλλά όποιος την είχε δεν την έχασε ποτέ. Υπομονή λοιπόν! #teamtara #you_wanna_be_on_top», έγραψε χαρακτηριστικά ο σύντροφος του μοντέλου.

GNTM - Spriler:

Επικό: Διαγωνιζόμενη στο GNTM έφαγε τυράκι μαζί με την συσκευασία!

Επικό: Διαγωνιζόμενη στο GNTM έφαγε τυράκι μαζί με την συσκευασία!

Επικό αυτό που έκανε μια διαγωνιζόμενη στο GNTM, αφού έφαγε τυράκι μαζί με την συσκευασία!

Δεν είναι και εύκολο για τα κορίτσια να εμφανίζονται για πρώτη φορά μπροστά στους κριτές και στις κάμερες. Το άγχος είναι μεγάλο και σίγουρα αυτό «χτύπησε» μία διαγωνιζόμενη. Ή μάλλον αυτό γιατί ίσως να ήταν και η πείνα.

Χορηγός του Greece Next Top Model 2 είναι γνωστή εταιρία με τυριά που μοιάζουν σαν μικρά κεράκια, μόνο που για να το φας, πρέπει να ανοίξεις το κόκκινο περιτύλιγμα.


Εκείνη όπως φάνηκε δεν το άνοιξε και το έφαγε ολόκληρο. Δείτε στην gallery την παρακάτω φωτογραφία...

Προβολή εικόνας στο Twitter
 

Ροή ειδήσεων

Share