Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

GNTM: Δεν άντεξε! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την "έπεσε" σε αγόρι παίκτριας!

"Aν χωρίσετε..."

10 Σεπτεμβρίου 2019 22:40
GNTM: Δεν άντεξε! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν άντεξε και είπε μία... πονηρή ατάκα στο αγόρι διαγωνιζόμενης του GNTM σαν να του την "πέφτει"! Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι;

Πάντως η διαγωνιζόμενη από τη χαρά της δεν πρέπει να κατάλαβε τίποτα!

Όλα έγιναν λοιπόν όταν η Κατερίνα Κικίλια πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, έχοντας μαζί της και το αγόρι της!

Τότε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε στο αγόρι της παίκτριας: «Tα ‘παμε εμείς ε; Άμα χωρίσετε πάρε με…» και οι υπόλοιποι κριτές μόνο ασχολίαστο δεν το άφησαν!

Επικό: Διαγωνιζόμενη στο GNTM έφαγε τυράκι μαζί με την συσκευασία!

Επικό αυτό που έκανε μια διαγωνιζόμενη στο GNTM, αφού έφαγε τυράκι μαζί με την συσκευασία!

Δεν είναι και εύκολο για τα κορίτσια να εμφανίζονται για πρώτη φορά μπροστά στους κριτές και στις κάμερες. Το άγχος είναι μεγάλο και σίγουρα αυτό «χτύπησε» μία διαγωνιζόμενη. Ή μάλλον αυτό γιατί ίσως να ήταν και η πείνα.

Χορηγός του Greece Next Top Model 2 είναι γνωστή εταιρία με τυριά που μοιάζουν σαν μικρά κεράκια, μόνο που για να το φας, πρέπει να ανοίξεις το κόκκινο περιτύλιγμα.

Εκείνη όπως φάνηκε δεν το άνοιξε και το έφαγε ολόκληρο. Δείτε στην gallery την παρακάτω φωτογραφία...

GNTM - Αποκάλυψη: Πόσο καιρό πριν γυρίζονται τα επεισόδια; Δεν φαντάζεστε!

Η αποκάλυψη παίκτριας του GNTM για το πότε έγιναν τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων!

Το ακούσαμε χθες στο δεύτερο επεισόδιο του διαγωνισμού.

Στο χθεσινό (9/9) επεισόδιο του GNTM μάθαμε πότε έγιναν τα γυρίσματα της πρώτης φάσης του διαγωνισμού.Όταν η 18χρονη Άννα Μαρία ανέβηκε στην πασαρέλα και την ρώτησαν οι κριτές την ηλικία της! Η διαγωνιζόμενη είπε πως σε έναν μήνα θα γινόταν 18 ετών και η κοπέλα έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τη Βίκυ Καγιά, δηλαδή στις 4 Ιουλίου. Αυτομάτως σημαίνει πως τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο!

GNTM: Η οντισιόν της... σωσίας της Beyoncé που ξεσήκωσε τους κριτές!

Το ωραίο πρόσωπό της 18χρονης Ελένης με καταγωγή από την Κρήτη και τη Νιγηρία ήταν αυτό που σχολιάστηκε αρχικά από την κριτική επιτροπή του GNTM.

Η Ελένη ενθουσίασε τους κριτές με τον Δημήτρη Σκουλό να την συγκίνει,σε ομορφία, με την διάσημη Beyonce! H Ελένη προφανώς και πέρασε στην επόμενη φάση. Πριν φύγει από το πλατό όμως, ενθουσίασε τόσο πολύ τους κριτές που σηκώθηκαν να χορέψουν μαζί της, GNTM: To twitter μοίρασε άφθονο γέλιο! Τρελό κράξιμο στου κριτές και τις παίκτριες!

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share