Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

GNTM: Μετά το παιχνίδι έγινε ηθοποιός και τώρα...παρουσιάστρια!

Ποια είναι;

4 Σεπτεμβρίου 2019 13:24
GNTM: Μετά το παιχνίδι έγινε ηθοποιός και τώρα...παρουσιάστρια!

Παίκτρια του GNTM, με όνειρο να γίνει μοντέλο...μετά από ηθοποιός, γίνεται και παρουσιάστρια με δική της εκπομπή και συμπαρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, θα πρωταγωνιστήσει στον ΣΚΑΙ και στην σειρά «Θα γίνει της πολυκατοικίας», όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα, η είδηση αυτή έφερε και μερικές αντιδράσεις.


Ωστόσο, φαίνεται πως "ανοίγει τα φτερά της" και στην παρουσίαση, αφού,σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η η Ειρήνη Στεριανού θα συμπαρουσιάσει με το διεθνούς βεληνεκούς μοντέλο Giorgio Karantzas τη νέα εκπομπή του Epsilon «VIP glam».


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή, ανάλογη αυτής των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, με διευθυντή φωτογραφίας τον Ντίνο Μαχαίρα, ένας από τους πλέον περιζήτητους του χώρου, που συνεργάζεται με τους περισσότερους εγχώριους σταρ στα βίντεο κλιπ τους.

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Κυριακή απόγευμα, αρχής γενομένης από τις 29 Σεπτεμβρίου, και τα πρώτα γυρίσματα θα γίνουν την Πέμπτη και την Παρασκευή σε πολυτελές χώρο στη Βαρυμπόμπη.

Πηγή: youweekly.gr

GNTM 2: Μπαίνει στο ριάλιτι καλλονή σύντροφος πασίγνωστου ηθοποιού!

Η καλλονή σύντροφος γνωστού ηθοποιού μπήκε στο GNTM 2 και θα τη δούμε σύντομα στις οθόνες μας!

Το ριάλιτι θα προβληθεί τον Σεπτέμβρη από το STAR και αναμένεται να κάνει πάταγο!

Μία γνωστή παρουσία αναμένεται να δούμε στο νέο GNTM από τον Σεπτέμβρη!

Σύμφωνα με το CIA η κουκλάρα σύντροφος γνωστού ηθοποιού πέρασε τις οντισιόν και κατάφερε να βρεθεί στο σπίτι, στο οποίο παραμένει ακόμη!

Ο λόγος για την Χαρά Παππά και τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί, τον οποίο είχαμε γνωρίσει μέσω της σειράς "Κισμέτ" του ΑΝΤ1!

Ο έρωτάς τους είναι μεγάλος, με την Παππά να ακολουθεί τον αγαπημένο της στην Κωνσταντινούπολη και αυτό λέει πολλά! Για να δούμε αν ισχύει το ρεπορτάζ και δούμε την όμορφη Χαρά στο ριάλιτι.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: youweekly.gr

GNTM: Αυτά είναι τα δέκα κορίτσια που μπήκαν στο παιχνίδι! (Photo)

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δεύτερη σεζόν του GNTM έχει ξεκινήσει. Θυμάστε την νικήτρια του Next top model 1; Δείτε πως είναι σήμερα η Σεράινα!

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του GNTM συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και οι τέσσερις κριτές έχουν επιλέξει ήδη τις υποψήφιες κοπέλες που θα διεκδικήσουν τον μεγάλο τίτλο, ενώ τα πρώτα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Σεπτέμβριο.

Μετά το trailer της νέας σεζόν, το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μόδας Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αποφάσισε να δώσει μία γεύση από τις παίκτριες.

Έτσι η Ηλιάνα αποφάσισε να ανεβάσει σε story τις 10 παίκτριες του GNTM με τα πρόσωπα τους καλυμμένα από χαμογελαστά emojis.

«Εύχομαι να μπορούσα να μοιραστώ και μια φωτογραφία με τα νέα μας κορίτσια, αλλά αυτή αρκεί προς το παρόν», έγραψε η Ηλιάνα, καθώς δεν επιτρέπεται να αποκαλύψει τα νέα κορίτσια του reality.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share