Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNΤΜ: Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας σεζόν! (Video)

To GNTM επιστρέφει!

21 Αυγούστου 2019 18:42
GNΤΜ: Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας σεζόν! (Video)

Περιμέναμε πολύ αλλά τελικά μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σεζόν του GNTM! Και είναι υπέροχο! Αυτή είναι η παίκτρια του GNTM που λάτρεψε η Βίκυ Καγιά!

Παρουσιαστές όπως και πέρυσι είναι οι Βίκυ Καγιά, Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι τέσσερις κριτές είναι έτοιμοι να ξεχωρίσουν το επόμενο κορίτσι που θα κάνει καριέρα στο χώρο του modeling τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Είχαν απορρίψει αυτή την παίκτρια από το GNTM επειδή δεν ήταν όμορφη! Δείτε πώς είναι σήμερα!

Αυτή την παίκτρια του GNTM την είχαν απορρίψει οι κριτές επειδή δεν ήταν για τους ίδιους αρκετά όμορφη. Δείτε πώς είναι σήμερα!

Εμφανίστηκε μπροστά στους τέσσερις κριτές με χαμόγελο, όμως κατέληξε να αποχωρεί από τις auditions με δάκρυα αφού η κριτική που της είχε ασκήσει η Βίκυ Καγιά ήταν σκληρή. Απίθανη αλλαγή: Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα η Έλενα από GNTM!

Τι και αν δεν κατάφερε να φτάσει ούτε μέχρι τα bootcamps, αφού έφυγε με 4 «όχι», η 26χρονη Σοφία Πηλικίδη αποδεικνύει στους κριτές πως το άξιζε και με το παραπάνω.

Αν μπει κάποιος στον λογαριασμό της στο Instagram και δει τις φωτογραφίες της, θα παρατηρήσει πως έχει γίνει κύκνος και με αυτό τον τρόπο «διέγραψε» τα αρνητικά σχόλια τους

Θυμάστε τη Μόνικα από Το Next Top Model; Δείτε πώς είναι εννέα χρόνια μετά!

Θυμάστε τη Μόνικα από το ριάλιτι μοντέλων; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα 9 χρόνια μετά!

Ήταν δυναμική, πανέμορφη και είχε προκαλέσει… σεισμό με τις εμφανίσεις της στο Next top modelπριν από εννέα χρόνια! Τι κάνει όμως σήμερα;

Η Monica Kwiecien, λοιπόν σήμερα, εκτός από το μόντελινγκ, έχει και μία άλλη μεγάλη αγάπη. Δεν είναι άλλη από τη γυμναστική στην οποία επιδίδεται καθημερινά.

Μάλιστα πλέον δεν δηλώνει μοντέλο αλλά personal trainer και αν δει κανείς τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, θα διαπιστώσει πως είναι πολύ γυμνασμένη, διατηρώντας, έτσι και αλλιώς το υπέροχο κορμί της.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share