Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Είχαν απορρίψει αυτή την παίκτρια από το GNTM επειδή δεν ήταν όμορφη! Δείτε πώς είναι σήμερα!

Απίστευτη μεταμόρφωση!

20 Αυγούστου 2019 08:20
Είχαν απορρίψει αυτή την παίκτρια από το GNTM επειδή δεν ήταν όμορφη! Δείτε πώς είναι σήμερα!

Αυτή την παίκτρια του GNTM την είχαν απορρίψει οι κριτές επειδή δεν ήταν για τους ίδιους αρκετά όμορφη. Δείτε πώς είναι σήμερα!

Εμφανίστηκε μπροστά στους τέσσερις κριτές με χαμόγελο, όμως κατέληξε να αποχωρεί από τις auditions με δάκρυα αφού η κριτική που της είχε ασκήσει η Βίκυ Καγιά ήταν σκληρή. Απίθανη αλλαγή: Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα η Έλενα από GNTM!

Τι και αν δεν κατάφερε να φτάσει ούτε μέχρι τα bootcamps, αφού έφυγε με 4 «όχι», η 26χρονη Σοφία Πηλικίδη αποδεικνύει στους κριτές πως το άξιζε και με το παραπάνω.

Αν μπει κάποιος στον λογαριασμό της στο Instagram και δει τις φωτογραφίες της, θα παρατηρήσει πως έχει γίνει κύκνος και με αυτό τον τρόπο «διέγραψε» τα αρνητικά σχόλια τους.

παίκτρια GNTM

παίκτρια GNTM

Θυμάστε τη Μόνικα από Το Next Top Model; Δείτε πώς είναι εννέα χρόνια μετά!

Θυμάστε τη Μόνικα από το ριάλιτι μοντέλων; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα 9 χρόνια μετά!

Ήταν δυναμική, πανέμορφη και είχε προκαλέσει… σεισμό με τις εμφανίσεις της στο Next top model πριν από εννέα χρόνια! Τι κάνει όμως σήμερα;

undefined

Η Monica Kwiecien, λοιπόν σήμερα, εκτός από το μόντελινγκ, έχει και μία άλλη μεγάλη αγάπη. Δεν είναι άλλη από τη γυμναστική στην οποία επιδίδεται καθημερινά.

undefined

undefined

Μάλιστα πλέον δεν δηλώνει μοντέλο αλλά personal trainer και αν δει κανείς τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media, θα διαπιστώσει πως είναι πολύ γυμνασμένη, διατηρώντας, έτσι και αλλιώς το υπέροχο κορμί της.

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share