Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παίκτρια του GNTM έγινε μαμά και κανείς δεν το γνώριζε - Εκρυψε τελείως την εγκυμοσύνη της!

Η πιο όμορφη περίοδο της ζωής της!

17 Μαΐου 2019 16:55
Παίκτρια του GNTM έγινε μαμά και κανείς δεν το γνώριζε - Εκρυψε τελείως την εγκυμοσύνη της!

Το όμορφο μοντέλο του πρώτου Next Top Model Ιωάννα Ντεντή,πρόσφατα έγινε μητέρα.

Η Ιωάννα ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, πιάνοντας τους followers της προ εκπλήξεως.

Το 2019 η Ιώαννα Ντεντή δεν είχε ποστάρει ούτε μια φωτογραφία. Η πρώτη για τη χρονιά, ήταν αυτή, που ουσιαστικά αποκαλύπτει ότι απέκτησε μωρό.



Κατά τη διάρκεια της γρήγορης και γεμάτης ζωής της στο εξωτερικό, γνώρισε τον έρωτα της ζωής της Ζαν Φιλίπ, Γάλλο επιχειρηματία, με τον οποίο έκαναν δύο γάμους παρακαλώ, έναν στο Παρίσι και έναν στο Μπαλί, ο ένας πιο ωραίος από τον άλλον. Και τώρα, όπως φαίνεται, την ευτυχία του ζευγαριού συμπλήρωσε το παιδί τους.

Ποια πρώην παίκτρια του Next top model έκανε φωτογράφιση στο Playboy;

Ήταν μία από τις ομορφότερες, για κάποιους η ομορφότερη, παίκτρια του GNTM με το πρόσωπο που κέρδιζε διαρκώς κολακευτικά σχόλια για το κάλλος του.

Τελικά ποια είναι; Να σας θυμίσουμε και άλλη μια παίκτρια που έκανε γυμνή φωτογράφιση

Η Μαριάννα Παινέση έφτασε στον τελικό του GNTM χωρίς ίντριγκες, δουλεύοντας σκληρά και διατηρώντας το ήθος της σε κάθε σημείο του παιχνιδιού.

Ήταν μάλιστα από τα πιο ντροπαλά κορίτσια και κέρδιζε συνεχώς πόντους στην προτίμηση των κριτών αλλά και τη συμπάθεια του κοινού.

Οι μήνες όμως πέρασαν και φαίνεται πως η Μαριάννα μεγάλωσε… επαγγελματικά και τολμάει να κάνει το επόμενο βήμα στον χώρο του μόντελινγκ και των φωτογραφίσεων. Η Μαριάννα δέχτηκε την πρόκληση του γυμνού και θα είναι το επόμενο εξώφυλλο του Playboy.

To τεύχος με τίτλο The Freedom Issue θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την Μαριάννα γυμνή και μία πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε από την φωτογραφία που ακολουθεί και δείχνει το ντροπαλό κορίτσι που γνωρίσαμε στις πρώτες οντισιόν να είναι πια μια ελκυστική και αισθησιακή γυναίκα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

GNTM: Κυκλοφόρησε το trailer του 2ου κύκλου! (Video)

Ξανθή Τζερεφού: Δέχθηκε ανήθικη πρόταση με... αμοιβή! 

Για περισσότερα θέματα του GNTM δείτε στο AthensMagazine.gr

 

Next Top Model

Ροή ειδήσεων

Share